Šta je novo?

Windows (phone) 10

Wi-Fi File Sharer Mislim da se tako zvala aplikacija... nisam siguran, jer ne koristim... Ja imam sve na OneDrive.

Već sam pisao da sam morao da uzmem službeni telefon,pošto u ponudi nije bilo winp,izabrao sam huawei P9 lite.Ipak sam uspeo da podesim početni ekran ovako
oSoI2fP.jpg

iYTNM4g.jpg

Ljudi,kako mogu zasigurno da proverim koliko je stara lumia ?
Build Creation Date kaze 2-2-2015,a ja sam skeptik.
Moze pomoc ?

build creation date bi trebao da se odnosi na windows 10 build tj. verziju koju trenutno imas instaliranu. ne znam da li postoji slican podatak i na ranijim verzijama jer nisam koristio win8/8.1. navodno bi na kutiji od telefona trebalo da pise datum proizvodnje.

Hvala ljudi na brzim odgovorima.Inace,opet se vratih malcice na wp 10...

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Imei.info registrujes se i pogledas for free.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

^ Ima sve,samo starost ne :D
Zato i jeste provera za dz.
Sto se tice lokalnih sajtova za proveru Imei broja.

^ Ima sve,samo starost ne :D
Zato i jeste provera za dz.
Sto se tice lokalnih sajtova za proveru Imei broja.
Ja bogami dobio ESN date za moj novi LG. A i za Lumiju 535, Samsung S5 i LG Spirit u nekom prethodnom periodu. Za S5 sam i waranty period dobio.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Samo da javim da sam prodao l930 i uzeo Mi max, tako da sam po prvi put do sada na Androidu. Pozdrav za sve

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Promenicu sliku, iskreno, odusevljen sam ovim telefonom za sada. Velicina je nesto veca nego sto sam navikao. Najvise mi se baterija svidja, svakako veliki + naspram l930

Sent from my MI MAX using Tapatalk

^Hvala za info,videh sada po netu,posto sam presao na komp :)
L1520...imala supruga do pre godinu dana.
Meni se kamera svidela,pa ja uzeo.
Sta znam...spor je dosta u odnosu za moj Z2,ali ok,navikavam se :)
Svidja mi se ekran,malcice pretezak,ali ok...

^Hvala za info,videh sada po netu,posto sam presao na komp :)
L1520...imala supruga do pre godinu dana.
Meni se kamera svidela,pa ja uzeo.
Sta znam...spor je dosta u odnosu za moj Z2,ali ok,navikavam se :)
Svidja mi se ekran,malcice pretezak,ali ok...

Leteo je 1520 sa WP8.1 , *** W10 su bas natovarili i nisu ga jos uvek ispeglali, kao da su nakaradno taj sistem pravili za arm uredjaje ...
Videcemo da li ce i sta ce sa RS2, RS3 uraditi.. *** ako se ne popravi stanje vracam se i ja na leto na droid opet :) ja sam sto se tice 950 onako zadovoljan neka jaka 3ka :) najveci problem je sistem a pre svega uzasno ne optimizovane aplikacije, ne sve doduse.

^Upravo tako.
Druze,Messenger otvara citav minut,da ne pricam o drugim aplikacijama.

Ima li iko ikakvo zapažanje, vezano za bateriju trajane, za RP...

Čini mi se da je potrošnja baterija znatno povećana nakon poslednje apdejta i to baš dosta uodnosu na predhodni period ...

^Upravo tako.
Druze,Messenger otvara citav minut,da ne pricam o drugim aplikacijama.
Ih pa Messenger je najnestabilnija app za win 10. Morao sam ponovi da ga instaliram i koristim zbog nekih kontakata i jedva, uzas, krash za krashom. Nego blagodet winphone je sto mogu da imam instaliran i fb,messenger,viber,tweeter,skype,asphalt extreeme, 4x4 off road rally 2, i fa sve te aplikacije povremeno koristim, kad mi zatrebaju i da fon ne buguje. Bugovao bi kada bi sve u isto vreme radile, ali na androidima one rade u pozadini i ćopaju RAM.

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

Vrh Dno