Šta je novo?

windows mobile 2005 programi

Dali mozes da mi navedes link do tog windowsa i link do uptstva za instalaciju

Ne postoji 2003SE ya MPx200, ali postoji odličan 2003.

U pravu je niza, postoji samo wm2003 i koliko sam shvatio najbolja je verzija 3.70.12 koji nisam nasao na netu. Ja imam mpx220 i nisam se puno bavio sa mpx200 ali ovde puno ljudi ima ili su imali ovaj telefon pa mislim da ce neko da ti pomogne da pronadjes taj rom. Ovde imas verziju Supermoto 2 (bilt 3.70.23) ako hoces da probas.
Ovde imas dosta informacija o wm2003, procitaj i mozda ce ti pomoci, ima i puno linkova.

Poslednja izmena:
OK, hvala. Probaću da potražim na datim linkovima. Ali ako neko ima link za 3.70.12 (pošto je on najbolji) molio bih da ga okači

neshto opet u vezi Pocket pc.Vlasnici mda II,qtek 2020,htc....mogu da urade upgrade svoje baterije odnosno da nabave za 1600dinara bateriju li-polimer od 1500mA umesto fabrichke od 1200mA.Kod nas se to naruchuje i cheka 20 dana preko jedne firme u BG.

Poslednja izmena:
Hvala za info, lepo je to znati.
Za sada mi to nije potreno, ova originalna drži dovoljno dobro :)

pa hajde reci koja je firma u pitanju, ili posalji pm.
baterija mi je ok ali ipak nije lose imati rezervnu. nadam se da imaju i za moj ppc.

E ljudi slushajte samo ovo:
imam mda II sa baterijom od 1200mA.Naruchish pomenutu bateriju koja je bash predvidjena za MDA i ima chak 1500mA.1600din.Super.Stavim u tel. a ono sledece:
1.aparat pokazuje 0% napunjenosti.
2.na prvi pogled tel se ne puni
3.ali aparat se uskljucuje(na prvi pogled) cim se skine sa punjaca
Odem do servisa.Unimerom izmerim 3.7v i utvrdim da je baterija puna.
Sta se desava:telefon "vidi" pogresno bateriju od 1500mA(nije standardna vrednost od 1200mA) i ide u standby mode.Medjutim ako se pritisne taster " zelena slusalica" telefon pokazuje da je ukljucen.Pozivi se obavljaju ali se back light gasi posle 4sec.Verovatno software telefona vidi da je baterija prazna pa ide u "battery saving mode" i iskljucuje ekran.Zakljucak je da ja baterija ispravna ali da moj ROM file se zbunjuje zbog vece vrednosti i ne vidi je kako treba.
Sad moram da jurim verziju koja zna da vidi baterije veceg kapaciteta.Telefon radi ali uvek pokazuje 0% baterije...:D

eh,da....radio sam i hard reset ali dzaba.Ono shto smeta je shto tel konstatno iskljucuje ekran ako ga ne tapnesh 4sec.I npr.igrash igru ili si u nekom program i moras stalno da pritiskash power taster.Kad odem na battery vidim da tamo vishe nema back up battery stanja vec samo "main battery" koja je prazna...

Kako se radi master reset na Mpx200? Ja imam Mpx22 i znam da se sam pri paljenju drži plavo dugme, ali kod Mpx200 mi tada ponudi neke opcije, a ni jedna nije master reset

Imash o mpx sve na burek forumu....

Unimerom izmerim 3.7v i utvrdim da je baterija puna.

Pretpostavljam da govoriš o Li-Ion bateriji. Njen napon je oko 3.7v kad je prazna, a 4.2+v kad je puna.

Isto važi i za NiMH ćeliju, koja prazna ima ~1.2, a puna oko 1.45v. Zavisno od uređaja koji je troši, može i da padne ispod 1.2v, ali ispod 0.9v će joj smanjiti radni vek.

da..na druga dva pina je 1.4.....v...ma sve je to ok.ostaje samo da proverima sve ovo tako sto mi stize jos jedna baterija za 15 dana.videcu dali je u pitanju elektronska plocica na bateriji ili rom file kod mene zeza...moguce i da je baterija...javicu,,,i ova sto pakazuje 0% radi punih 48 sati sa 20 min igrica i sporadicnim pozivima i porukama....veoma sam zadovoljan....

ovo je luda baterija...puna 4 dana drzi...josh nije iscedjena...moja preporuka obzirom da je ovo pocket pc...na standardnoj bateriji drzi dan ipo...a razlika je samo u 300mA.....

retko ko ima s110 zato i ne znamo.....skype je chat konekcija za internet a to retko ko hoce da koristi preko mobilnog telefona jer na sound ide dosta protroka a ovako je jeftinije na kompjuteru chatovati,,,,

ljudi,da vam se pohvalim,stigao mi je dugo ocekivani I-mate Jam (128 MB),i sad bih malo da mu ubacim nekih korisnih programa.
postoji li za wm2003 neki irc klijent,i odakle da ga skinem?
postoji li za wm2003 adobe reader,i odakle da ga skinem?

ne mora da bude adobe reader,samo neka otvara .pdf fajlove.
ako nije dozvoljeno da se postuju linkovi sa navedenom sadrzinom,molio bih ko zna da mi poslaje u PM.
hvala puno.

p.s. mozete mi preporuciti neki koristan program za navedeni telefon,mimo ova dva,za koji smatrate da je interesantan

Poslednja izmena:
za irc imas wmIRC 2.2
a za pdf najbolje da skidas "Westtek ClearVue SP Suite" jer tu imas za sve i word i pdf, powerpoint, excel.
Od korisnih programa obavezno moras da imas instaliran Xbar.

Poslao sam ti nesto i "u PM" :)

Poslednja izmena:
ljudi,ja neznam kako da instaliram program koji sam skinuo sa neta na desktop racunar da instaliram na i-mate :(
jel ima neki poseban postupak?
probao sam setup da prebacim an sd karticu,ali sa sd kartice nece da se pokrene instalacija,pokusavao sam nesto i poreko activesync-a,ali nesto nece.ako vam nebi bilo tesko,mozete li mi reci kako se instalirao programi na ovim uredjajima?

Ako je *.cab fajl, prebaciš ga na ppc, i na njemu pokrenes cab fajl.
Ako je exe, ppc treba da je spojen (ActiveSync-om) sa PC-em, pa exe pokreces na PC-u, pratis instrukcije na PC-u i ppc-u.

Ja nisam nailazio na druge varijante.

Ja na mpx220 koristio sam "Spb GPRS Monitor" koji radi super

Ja koristim Efficasoft Smartphone GPRS Traffic Monitor v3.51. Pojma nemam je'l ima noviji, ovaj radi pos'o. Pojavi se novi red na Homescreenu i uvek se može videti dnevni i mesečni protok. Svakog prvog u mesecu se resetuje na nulu.

Dali je moguce da samo Smart explorer ima opciju slanja fajlova preko bluetooth konekcije na MDA II tj. WM2005?Ovako daje samo IR slanje(beam)..i to je to...

Nisam siguran da sam te razumeo... ali:
WM2005 radi beam na IRDA ili na BT.
Da bi ti, nakon Beam komande, ponudio da biraš, BT adapter mora biti On. U protivnom, nudi samo Infrared.

Ja koristim Resco Explorer koji sam ukljucuje BT kada izaberem da salje nesto preko BT, probaj mozda tako radi i na WM5, i bolji je od Smart explorera(tako se meni cini) .

hard reset je reshio problem BT....

Nazad
Vrh Dno