Šta je novo?

windows mobile 2005 programi

Iskreno da kazem, ne primecijem skoro nikakav napredak izmedju 2003ojke i wm5, a kamoli kod wm6...Najveci napedak je sto task bar vise nije jednobojan, nego 'gradient' :) Da su bar stavili skinove za prozore i ostalo, nego skoro nista. Cak u pretrazivanju imenika (kad pises ime kontakta za novu poruku) vise ne mozes da kucas bilo sta iz imena, nego samo pocetak. ******. A pretrazivanje poruka radi samo u prvih 256 karaktera.. "D" ponovo... Ne volim da pljujem tudji trud, ali kod tog majkrosofta se stalno pitam STA RADE ONI PO CEO DAN?? Vise opcija sam imao na simensu sl45 koji je izasao jos pre podosta godina...
p.s. Vise nema ni skaliranja videa, posto od drajvera postoji samo directdraw, nema podrske za ATi chip. Ovo im necu zameriti posto je ipak u pitanju hakovana i krpljena verzija, ali za sve ostalo...

Čitam ovo iznad i pitam se da'l je moguće? :) Elem, prešao sam na UIQ, ovo što se po gradu valja je nenormalno, samo lud čovek neće preći na UIQ. :D

na WM6 medju "input method" nemam "phone pad".zna li neko kako da ga naknadno "ubacim"?

Eh, jedna od najboljih aplikacija koju sam imao na WM je SmartFilter - daje zauzeće onima koji te zovu a koje odabereš, te ubaci u call log.
Ne nađu te, a nisi nedostupan ili nećeš da se javiš!

Nikako da nađem nešto slično u JAVI, za BenQEF81...

Nazad
Vrh Dno