pa kad bi ti pažljivije čitao windows 8.1 NIJE izašao! ffs!
velika odgovornost na ms-u jer je njihov sistem. ok. ajde... samo mi nije jasno kako misliš da ms napiše driver za intelove kartice kad nema uvid u njihov hardver. o čemu ti pišeš. ms sve i da oće NE MOŽE da napiše driver za tvoju intel integrušu.
Nije mi jasno zatso se javljate u ovj temi ako neznate glavne cinioce koji je cine?
1. Windows 8.1 je FINAL i izasao je imas ga na msdn-u, elms-u, itd, stancuje se na diskove, instalira se na OEM racunare, evo ja imam original kljuc i on funkcionise sa studenskog portala! i ta ISTA 100% verzija sa ubogim driverom ce bitii u prodavnici uskoro!
2, Microsoft je duzan da odradi WHQL i da taj status potpise, preko cega mozemo i proci jer ljudi sami skidaju sta im treba, ali ovde se radi o sistemu koji izlazi sa delovima koji su neispravni jer je neispravan driver deo sistema... samim tim Windows 8.1 je neupotrebljiv dok se ne odradi update koji ce ga "zakrpiti" bio to neki buduci driver ili windows critical update nevazno
3. I nije ovde samo problem intel 8.1 je izasao bas u UBOGOM stanju a jos smesnije je sto se ne radi o novom sistemu vec o faceliftingu 8-ce, AMD hitno takodje izbacuje beta driver za isti, forumi su puni problema, jednostavno trebali su da odloze 8.1 za ~30-45 dana i stvar bi bila resena
PS: ja sam koristio Vistu od izlaska i updatovai je na SP1 pa na SP2 sve glat, dok su je svi hatovali a ovo, ROFL!
A da se vratimo na temu jos jedna smesna stvar, windows 8 ima mogucnost pokretanja recovery kozule nakon restarta OK ja to nekako ISKOPAM jer je ZATRPANA opcija i super sad cu da restorujem sa D diska win8.... kad ono sve selektuje potvrdim i zadnji klick da stisnem finish! iskace poruka ERROR!
- sistem se nemoze povratiti jer recovery kozula nije porenuta sa CD-a!!!!!!! MUHAHAHAHA ja se valjam od smeha, sva sreca pa sam napravio recovery CD za nedaj boze!