Skidao sam ga ja,ali mi se ne svidja. Ko hoce start meni,ali potpuno isti kao onaj iz Windows-a 7,neka skine StartIsBack. Ja sam ga platio 3 dolara,i ne zalim.Jel se neko igrao sa Smart Menu Reviver-om?
http://www.reviversoft.com/start-menu-reviver/
Deluje šareno i u skladu s izgledom 8-ce![]()
Odmah po izlasku dobio sam na poklon original win8, medjutim na mom prastarom laptopu asus x51l nije lepo sljakao jer nije bilo drajvera za GPU koji je neki intelov x3100 (mobile intel 965) tako da sam se odmah vratio 7mici, da li se do sada pojavio ovaj drajver jer mi je win8 odlican ili da ostanem na win7?
Trajna registracija je bila moguća samo onda kada je microsoft delio one free ključeve za WMC tako sam aktivirao trajno dva računara i otkrio da je moguće zamenuti čak i grafičke a da ostane aktiviran win. Sve ostalo je na 180 dana tako da ćeš za 180 dana morat ponovit.
Dokle god koristiš windows 8, ili ne kupiš retail licencu.
Palaniram da instaliram windows 8(piratski sa "the pyrate bay")Nisam neki zahtevan korisnik,samo me zanima da li i na piratskoj verziji normalno radi taj antivirus sto se dobija uz sistem?I da li cu moci da skidam aplikacije na windows prodavnici?
Ja tako uradio i sve fercera besprekorno.
Znaci ako se instalira narodna verzija nece biti problema sa raznin updatovima,mislim radice k'o orginal?
za sve one koji zale za start dugmetom evo jedan progam koji ga vraca prilicno kvalitetno, StartIsBack 2.1.1
Ako instaliram taj program hocu li i dalje imati metro?
Kad istekne,opet pokrenes i opet ti je aktiviran na 180 dana.Meni sve ovo ne smeta.
Međutim, imam problem pa da sada ne bih prelistavao od samog početka (jer temu i pratim odatle ali sporadično), može li mi neko pomoći oko aktivacije WIN8.
Odradio sam aktivaciju preko Microsoft Tool Kita-a sa EZ-Activatorom.
Sve je prošlo besprekorno i WIN je aktiviran, međutim, kada sam pogledao Log, ispade da je aktiviran na samo 180dana?!?!?
Kakva je procedura trajne aktivacije, da li uopšte postoji i kakvi su mi koraci nakon isteka ove 180to dnevne aktivacije preko EZ Activatora???
thx
za sve one koji zale za start dugmetom evo jedan progam koji ga vraca prilicno kvalitetno, StartIsBack 2.1.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari