ahaaa taj sys info
Da ne bi bio potreban key tokom instalacije (pojavljuje se "skip"), u "Sources" folder se stavi ei.cfg fajl sledeće sadržine:
[EditionID]
Pro
[Channel]
Retail
[VL]
0
Umesto Pro može se staviti Core ili Enterprise, umesto Retail - OEM, i kod VL može da stoji 1 (za VL)
zbog interneta.Zašto bih to radio kada već imam particiju... Samo me zanima jer neće on automatski izbrisati sa te particije podatke...
Zna li neko kako da promenim drzavu posto mi treba za store tj da mi prikazuje u dinarima a ne u dolarima ( ja bio pametan pa mesto zivljenja stavio USA :d ) ??![]()
Particija mora da bude "Primary" i bice u redu . Pitace na pocetku dali da je formatira ili zadrzi. Ja sam instalirao 8micu iz 7mice direktno. Posle toga EasyBCD pa namestaj boot ako terba.Zašto bih to radio kada već imam particiju... Samo me zanima jer neće on automatski izbrisati sa te particije podatke...
bolje ostavi usa zbog aplikacija x)
pa razlika je... znaš i sam da neke aplikacije nisu dostupne u srbiji. obično tako biva. zbog toga ja uvek stavim usa. sad ne znam da li konkretno na w8 ima neka aplikacija koja je nedostupna ako staviš srbiju za lokaciju, jer sam ja od početka držao usa.
zbog interneta.
Imam 8micu kao dual boot sa 7micom još od bete. i stvarno mi se svidja. Sada sam na regularnoj 8 Pro i izuzev manjih problema sa drajverima ( koje sam na kraju rešio, stariji štampač, skener, TV kartica i još po koja antika ) sad sve šljaka bolje od 7mice.kakvi su vaši utisci o win8 nakon mesec- dva korišćenja? meni je metro ui skroz kul i voleo bih da totalno zameni klasičan desktop. kad bi napravili neku foru da aplikacije pisane za klasičan desktop mogu da se pokreću u okviru metro ui- ja, pa neka izgledaju isto kao u desktop okruženju. tad ne bih uopšte morao da izlazim iz metro-a![]()
igram igre, surfujem internetom, reprodukujem mlatimudiju, obrađujem slike, analiziram rezultate, radim genetički inženjering, kreiram eksperimente i pišem naučne radove.Za šta koristiš uglavnom računar?
Pa mora se, šta ćeš. I to je na samo 80GB hdd-u na kome držim 8micu, šta bi rekao da vidiš šta ima na 7mici, na 500 GB. Još uvek ne verujem 8mici 100% pa čuvam 7micu za nedaj Božejuhuhu al si se ti napakovao sa programimaja imam samo dva ekrana ikonica u metrou na rezoluciji 1280 x 1024
![]()
kakvi su vaši utisci o win8 nakon mesec- dva korišćenja? meni je metro ui skroz kul i voleo bih da totalno zameni klasičan desktop. kad bi napravili neku foru da aplikacije pisane za klasičan desktop mogu da se pokreću u okviru metro ui- ja, pa neka izgledaju isto kao u desktop okruženju. tad ne bih uopšte morao da izlazim iz metro-a![]()
igram igre, surfujem internetom, reprodukujem mlatimudiju, obrađujem slike, analiziram rezultate, radim genetički inženjering, kreiram eksperimente i pišem naučne radove..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari