@ed_hunter
Ti imaš grafičku staru 5 (slovima: pet) godina. Stvarno ne znam šta očekuješ da dobiješ sa ovim ili onim drajverima. To što se ti tripuješ da bi ti igre radile bolje ili gore sa ovim ili onim drajverima to je samo tvoj problem. Pola frejma više ili manje teško da je neka razlika.
@ed_hunter
Ti imaš grafičku staru 5 (slovima: pet) godina. Stvarno ne znam šta očekuješ da dobiješ sa ovim ili onim drajverima. To što se ti tripuješ da bi ti igre radile bolje ili gore sa ovim ili onim drajverima to je samo tvoj problem. Pola frejma više ili manje teško da je neka razlika.
Očekuje barem zvaničnu podršku za novi operativni sistem, nije ovde stvar o frejmovima.
Očekuje barem zvaničnu podršku za novi operativni sistem, nije ovde stvar o frejmovima.
nikave frejmove ja ne ocekujem, nego ocekujem da mogu da pusti video ili muziku. ne radi mi video aplikacija u win8. ne znam da li kapirate to? na koji nacin da napisem? kartica nije stara pet godina, nego 3-4, a nvidia je u poslednjim driverima obezbedila podrsku za seriju 6 koja je stara osam godina, i tek sad su ih prebacili u legacy. amd je prebacio serije 3 i 4 u legascy pre skoro pola godine. a tu spada i recimo model 4870 x2. nekada se na graficku davalo 5 godina garancije. cinjenica je da je amd us*ao motku i sad samo cekam kad ce vise da skvikne, zasluzili su.
cinjenica je da je amd us*ao motku i sad samo cekam kad ce vise da skvikne, zasluzili su.
i prestani više da pričaš neistinu ja igram jednu jedinu igru koja na mojoj kartici radi perfektno i bolje mi ne treba. igram doduše još jednu ali jako retko, a i ona mi radi kako treba. i stvarno me interesuje koji si ti član foruma sa dupliranim nalogom, pa ne smeš da pišeš sa glavnog kad treba nekog da ispljuješ. to je izgleda postalo popularno u poslednje vreme, ljudi sa po par postova kojima su svi postovi vređanja i napadanjaon je umislio da bi mu sa nekim drugim drajverima igre radile bolje.
meni samo nije jasno zašto se ljudi uvrede kad im neko kaže nešto loše za firmu od koje su kupili nešto, kao da im je opsovao rodbinu. zaista ne razumem toliku potrebu da se brani ono što si kupio, ja takve porive nikad imao nisam. baš ću njih još više da kritikujem ako nešto u*eru, jer sam im pružio poverenje a oni me zeznuli.
mnogo ste bre emotivni.
edit:
i prestani više da pričaš neistinu ja igram jednu jedinu igru koja na mojoj kartici radi perfektno i bolje mi ne treba. igram doduše još jednu ali jako retko, a i ona mi radi kako treba. i stvarno me interesuje koji si ti član foruma sa dupliranim nalogom, pa ne smeš da pišeš sa glavnog kad treba nekog da ispljuješ. to je izgleda postalo popularno u poslednje vreme, ljudi sa po par postova kojima su svi postovi vređanja i napadanja![]()
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspxAMD has moved to the AMD Radeon™ HD 4000, AMD Radeon HD 3000, and AMD Radeon HD 2000 Series new driver support model. These updates will focus on resolving application specific issues and critical updates. The reason for the shift in support policy is largely due to the fact that the AMD Radeon HD 4000, AMD Radeon HD 3000, and AMD Radeon HD 2000 Series have been optimized to their maximum potential from a performance and feature perspective.
imam 8800gt koja i dan danas odlicno radi, samo sto sam ja na moju namotirao accelero 'ladnjakAko ti misliš da nvidia još uvek piše nove drajvere za, recimo, geforce 8800 u velikoj si zabludi. Ko zna odkad prepakuju stare drajvere, a ne moraju čak ni to jer su sve riknule zbog pregrevanja memorije.
već sam više puta rekao da sam kupio amd based kompjuter jer je amd bio u raspadu i želeo sam da ih podržim da ih intel ne pojede, pa da ostane sam veliki monopolista. a evo kako su mi vratili.
bingo! to je sasvim normalno i to se podrazumeva.
Microsoft Windows 8 Pro x64
Microsoft Windows 8 Pro VL x64
Microsoft Windows 8 Pro N x64
Koja je razlika izmedju ove tri verzije? :/
meni samo nije jasno zašto se ljudi uvrede kad im neko kaže nešto loše za firmu od koje su kupili nešto, kao da im je opsovao rodbinu. zaista ne razumem toliku potrebu da se brani ono što si kupio, ja takve porive nikad imao nisam. baš ću njih još više da kritikujem ako nešto u*eru, jer sam im pružio poverenje a oni me zeznuli.
mnogo ste bre emotivni.
već sam više puta rekao da sam kupio amd based kompjuter jer je amd bio u raspadu i želeo sam da ih podržim da ih intel ne pojede, pa da ostane sam veliki monopolista. a evo kako su mi vratili.
sada me baš nešto mnogo briga, eno apple će da šutne intela, pa neće moći da se kuraži više kao pre, tako da što se mene tiče amd će biti samo jedna ružna uspomena.
jedan od razloga, da... uvek kad kupujem nešto gledam kome dajem novac i zašto... isto kao što kupujem eurokrem umesto nutele, najlepše želje umesto milke, brion umesto nivee. ne znam da li kapiraš da idemo u offtopic postavljanjem ovakvog pitanja. sad će x njih da se javi kako je milka zakon i kako se na niveu lože ženske i da sam ja slepac. nije ti ovo trebalo :d
jedan od razloga, da... uvek kad kupujem nešto gledam kome dajem novac i zašto... isto kao što kupujem eurokrem umesto nutele, najlepše želje umesto milke, brion umesto nivee. ne znam da li kapiraš da idemo u offtopic postavljanjem ovakvog pitanja. sad će x njih da se javi kako je milka zakon i kako se na niveu lože ženske i da sam ja slepac. nije ti ovo trebalo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari