djape08
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2009
- Poena
- 415
masis poentu 8 se i na junk masinama extra brzo podize/spusta, ali je power komanda malo zabacena...
Netacno
masis poentu 8 se i na junk masinama extra brzo podize/spusta, ali je power komanda malo zabacena...
jel ima neko ideju sa da radim sa fifom 13?sve sam pokusao... kompatibilnost mod, da reinstaliram, razna podesvanja, najnoviji su drajveri... uspeo sam rucno da dodam wireless controller, bar to. hvala na tipu, troublemaker!!!
sve ostale igre rade. ne znam sta je to sa fifom, ali windows 8 nije na spisku podrzanih. bukvalno mi ostaje samo da resim problem sa fifom pa da se ratosiljam windowsa 7, nervira me dual boot...
Tnx bro!![]()
zanima me da li će mi na x64 win8 pro raditi uređaji koji su radili na win 7 x64, a proizvođači još nisu izbacili nove drajvere...pre svega mislim na laserski canon-lbp2900, za kog su na silu uradili za 64bitnu 7cu...
8mica ima poseban sistem za štampače pa kažu da drajveri neće biti potrebni.Kod mene je stari HP 1300 prepoznao odmah, isto tako stari Brother sa malo muke a i 2 - 3 stara igličara koje nisam mogao da pokrenem na XPjuzanima me da li će mi na x64 win8 pro raditi uređaji koji su radili na win 7 x64, a proizvođači još nisu izbacili nove drajvere...pre svega mislim na laserski canon-lbp2900, za kog su na silu uradili za 64bitnu 7cu...
da li je mnogo komplikovan za upotrebu? čitao sam nešto o tom metro interfejsu, zanima me kako to da isključim, dali ima neka caka...da li su sa njim iskorenili pirateriju ili sve po starom u tom pogledu?
ako može neki link ili uputsvto kako da imam normalan taskbar....
pa cekam final petak![]()
Znam sta je RTM, kad odlazi u proizvodnju.
Ali razmak izmedju RTM i dana izlaska sluzi da se popune rupe, i drajveri da se stabilizuju za sve i ostalo, kao i podrska za program razne, sto ne znaci da ce biti do tada ali uglavnom.
Jel tako?
Cekam peta u svakom slucaju, necu umreti![]()
jel ima bese neka fora da ne pravis microsoft acc, nego da koristis komp offline kao i do sada sto si?
Pa u petak ces da skines ovu istu verziju!Nema druge.
Kako da proverim koliko je dana ostalo? Ja koristim legalan skinut sa msdn i tu je nesto pisalo kao da 24 meseca kljuc vazi ali nznm kako u sistemu da ja to vidim dokle vazi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari