Šta je novo?

Windows 8

jel ima neko ideju sa da radim sa fifom 13? :( sve sam pokusao... kompatibilnost mod, da reinstaliram, razna podesvanja, najnoviji su drajveri... uspeo sam rucno da dodam wireless controller, bar to. hvala na tipu, troublemaker!!!

sve ostale igre rade. ne znam sta je to sa fifom, ali windows 8 nije na spisku podrzanih. bukvalno mi ostaje samo da resim problem sa fifom pa da se ratosiljam windowsa 7, nervira me dual boot...

Koji program za gledanje filmova koristite? KM player ne mogu da instaliram, cim pokrenem onaj softsonic softver da krene da ga skida, otvori ga i vrti do besvesti :trust:

jel ima neko ideju sa da radim sa fifom 13? :( sve sam pokusao... kompatibilnost mod, da reinstaliram, razna podesvanja, najnoviji su drajveri... uspeo sam rucno da dodam wireless controller, bar to. hvala na tipu, troublemaker!!!

sve ostale igre rade. ne znam sta je to sa fifom, ali windows 8 nije na spisku podrzanih. bukvalno mi ostaje samo da resim problem sa fifom pa da se ratosiljam windowsa 7, nervira me dual boot...

Meni je radila ali vise mi se svidja PES.

zanima me da li će mi na x64 win8 pro raditi uređaji koji su radili na win 7 x64, a proizvođači još nisu izbacili nove drajvere...pre svega mislim na laserski canon-lbp2900, za kog su na silu uradili za 64bitnu 7cu...

da li je mnogo komplikovan za upotrebu? čitao sam nešto o tom metro interfejsu, zanima me kako to da isključim, dali ima neka caka...da li su sa njim iskorenili pirateriju ili sve po starom u tom pogledu?
ako može neki link ili uputsvto kako da imam normalan taskbar....

@ Snake
PotPlayer takodje radi odlicno, a to ti je je li KM koliko znam...

Tačno tako. Potplayer + madVR, sve radi kako treba.

zanima me da li će mi na x64 win8 pro raditi uređaji koji su radili na win 7 x64, a proizvođači još nisu izbacili nove drajvere...pre svega mislim na laserski canon-lbp2900, za kog su na silu uradili za 64bitnu 7cu...

Ja malopre instalirao HP 1006 x64 drajver za W7 i normalno radi na W8.

da li je mnogo komplikovan za upotrebu? čitao sam nešto o tom metro interfejsu, zanima me kako to da isključim, dali ima neka caka...da li su sa njim iskorenili pirateriju ili sve po starom u tom pogledu?
ako može neki link ili uputsvto kako da imam normalan taskbar....
8mica ima poseban sistem za štampače pa kažu da drajveri neće biti potrebni.Kod mene je stari HP 1300 prepoznao odmah, isto tako stari Brother sa malo muke a i 2 - 3 stara igličara koje nisam mogao da pokrenem na XPju

Imam problem do koga je najverovatnije doslo usled nekih polu dozvoljenih aktivnosti.

Elem stavio sam RTM ali ga nisam aktiviriao nego ga vozim sa zigom. To mi nije prestavljalo problem ali me smaralo sto ne mogu da menjam setting metro ui-ja. Tako da sam koristio programce koje to omogucava.

Problem je u tome sto mi to programce nesto cackalo i sada kad pozovom setting preko desnog bara, ceo metro crashuje. Jel zna neko kako da to opravim a da ne reinstaliram ceo sistem ili radim windows repair?

svi uređaji mi rade...nego me zeza aktivacija, posle novih apdejtova(3-4)...ono gistro permanently act.win je deaktivirano....ako neko zna rešenje, molim da mi pošalje na pm?

sto nece da radi recimo cs 1.6 probao otvori ga samo u ugasi se.. probao i sve kompitabilne mogucnosti nece.. inace dosta brz os, koristim onu developer verziju bez ikakve aktivacije i slicno...i kako da hrom bude isti i preko desktopa i preko metroa? jer kad ga pokrenem preko desktopa, nemam ni jedan extension ni nista, a ovamo ima sve.. jer sam tamo namestio isto nemoze da se spusi chrome iz metroa, tj ako se spusti muzika ili bilo sta sto ide nece vise da ide da se reproduktuje tek opet kada se otvori..

izgleda da su odvojene su aplikacije za metro i za desktop :/

DA li ce se 26og-27og odma pojaviti narodne verzije ili cemo cekati jos?

Pa narodna je i RTM. Samo treba da je aktiviras, sto legalno sto...

Ne znaju ljudi sta znaci RTM, ocigledno...

meni nigde na win 8 ne pise koliko mi je jos dana ostalo...moguce da su pomogli neki od aktivatora koje sam koristio...nista mi ni na destopu ne pise sto je nekad pisalo

Kako da proverim koliko je dana ostalo? Ja koristim legalan skinut sa msdn i tu je nesto pisalo kao da 24 meseca kljuc vazi ali nznm kako u sistemu da ja to vidim dokle vazi...

Znam sta je RTM, kad odlazi u proizvodnju.
Ali razmak izmedju RTM i dana izlaska sluzi da se popune rupe, i drajveri da se stabilizuju za sve i ostalo, kao i podrska za program razne, sto ne znaci da ce biti do tada ali uglavnom.
Jel tako?

Cekam peta u svakom slucaju, necu umreti :p

Poslednja izmena:
rtm se u stvari salje prodavcima hardvera da nastancuju masine... mada verovatno ce i neki patch izdati..... anyway, mene interesuje da li ima drajvera za sve? da ne prelazim na sledeci ein a da jos uvek nemam zvanicne drajvere za svaku komponentu... i da... jel ima bese neka fora da ne pravis microsoft acc, nego da koristis komp offline kao i do sada sto si?

Znam sta je RTM, kad odlazi u proizvodnju.
Ali razmak izmedju RTM i dana izlaska sluzi da se popune rupe, i drajveri da se stabilizuju za sve i ostalo, kao i podrska za program razne, sto ne znaci da ce biti do tada ali uglavnom.
Jel tako?

Cekam peta u svakom slucaju, necu umreti :p

RTM se snima na DVD a te rupe i ostalo krpljenje ide preko windows update-a.

Podrska za programe razne... koliko znam proizvodjac igrice izdaje patch a ne Microsoft, ako si na to mislio.

Kako da proverim koliko je dana ostalo? Ja koristim legalan skinut sa msdn i tu je nesto pisalo kao da 24 meseca kljuc vazi ali nznm kako u sistemu da ja to vidim dokle vazi...

Trajace ti tih 24 meseca, a kada istekne ako i dalje budes clan MSDN-a dobices novi kljuc, tako je bar meni bilo sa sedmicom. Ne moras da brines za to.

Nazad
Vrh Dno