Kako da izvučem u ovaj novi Metro start meni prečicu na neki fajl na disku?
Odlicno radi, njega sam i instalirao.Ne znam jedino kako se ponaša ovaj enterprise trial od 90 dana....
Misliš na desni klik > Pin to start?
Inače, ima li leka za ovo - klipovi na YT-u (pogotovo u HD-u) žestoko seckaju u Chromu, dok u IE sve radi najnormalnije..
U pitanju je 9200 Pro.
Metro chrome ili desktop? Posto je metro chrome neupotrebljiv.
Da li neko koristi original Dreamspark verziju 8ice? Da li ima onih zigova win8 RTM ili je sve cisto. Da ne instaliram bezveze sad pa za 10 dana da sve menjam kada bude zvanicno izasao win...
^ odluci se da li je 9200pro ili nVidia
Probaj da iskljucis hardware acceleration.
Ovako:
Imam problem da vratim staru aktivaciju za win 8.Kad je izasla ova verzija-RTM,ja sam je medju prvima aktivirao,ono cim su se pojavili oni serveri za aktivaciju (ne secam se naziva).Posle sam se iz nekih razloga vratio na win 7,a sad ponovo na win 8.Sacuvao sam onaj fajl -store- iz sys 32-spp po ovom uputstvu:
http://www.chris123nt.com/2012/08/10/windows-8-tip-how-to-back-up-activation/
Sve uradim kako treba,jedino kad odem u safe mod i kad ukucam -net stop sppsvc-meni napise
The softvare protection service is not started
A ovaj u uputstvu kaze da bi trebalo da napise da je vec stopirano ili tako nesto.Dali je neko od vas radio to,vracanje stare aktivacije po ovom uputstvu?Ili ima neki drugi nacin?
Odlicno radi, njega sam i instalirao.
Samo jedno pitanje na koje je sigurno vec odgovoreno al ajde Im lazyKako brze ugasiti/resetovati ? Malo je smor uvek se izlogovati pa tek odatle ici na power dugme
![]()
+1 ili neki key sa tastature dobije tu funkciju.Alt+F4 na desktopu.
Ili uzmes ssd i ugasi se za 4 secunde![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari