Duh_Koji_Hoda
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.10.2011
- Poena
- 169
Aha hvala, onda cu sacekati jos malo...
@kosta10, evo upravo sam probao i sljaka. Vec sam se nekako navikao bez start dugmeta, ali lepo je cuti ovakvu vest i rado sam instalirao ovo.![]()
wat? objasni se![]()
ovo i mene interesuje.....A ko te sprijecava da instaliras na svoj kucni racunar?
The software can be used in coursework and personal non-commercial projects. Students may continue to use these products for non-commercial purposes, even after they graduate.[1] Even after graduation students may receive all free updates to the software, such as security updates and service packs, that are available to everyone through Windows Update.[citation needed]
Koliko ja znam, parafrazirano, MSDNAA licenca ti zabranjuje da praviš profit pomoću softvera koji dobiješ. Sve drugo bi trebalo da je isto kao kod OEM verzije.
Upravo tako, uz napomenu da je MSDN != MSDNAA.
Alfaunits je precizno objasnio.
Licence dobijene kroz studentski MSDNAA se mogu koristiti i na licnom racunaru, i to cak i nakon zavrsetka studija, s'tim sto se naravno ne mogu dobijati nove (za nove verzije Win-a npr).
To bas i nije tacno, ja vise nisam na jednom faxu, a imam msdn za 7 i 8 i sve ostalo sto ide... a nisam na tom faxu vec 4 godine. Mada i na pmf-u imam isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari