Šta je novo?

Windows 8

Nije problem u Daemon Tools-u, već u SPTD drajveru koji Daemon instalira. Ako vam ne treba emulacija raznih vidova zašite, ImDisk je opensource i radi odlično - GUI je minimalan, ali može mountovati dosta image formata, napraviti RAM disk itd...

Da li ovo radi?

Trenutno ne, posto je gogoNET zatvorio profil i mora registracija da bi se skinuo taj "tunnel" program.
A u mejlu prilikom registracije:
We have been flooded by people signing up for gogoNET only to download Windows 8 over IPv6. This huge increase in volume has affected our regular members who are here to learn how to transition to IPv6. Until we decide how to handle this in a simple way we will require each member who would like to use Freenet6 to make a connection request (Add as Connection) when they arrive at the download page. For now we will individually evaluate each new connection request by reviewing their profile (especially the summary section) and will grant access to members who we think are legitimately here to transition their network/website/service/product to IPv6. This new and temporary procedure will introduce a delay and for that we apologize.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da će biti dostupan za download u 18 časova tada će kod amera biti 12 popodne najverovatnije će ga tada staviti na sajt!

Izgleda da se nesto desava, posto mi je MSDN (Dream Spark) nedostupan sa oba fakulteta :D

@redkanji

Nije zbog toga, čak i da je to u pitanju. Ima alternativa, osim gogoNET. KMS serveri su offline.

Mislim da izlazi u 9:00 PDT, što je po našem u 18:00, ako ne grešim.

Pojavilo se na technet.microsoft.com kad se prijavis ali ne moze da se skida bez "subscription" ne znam koji mi je?

its up D:

Windows 8 (x64) - DVD (English)
ISO|English|Release Date: 8/15/2012
File Name: en_windows_8_x64_dvd_915440.iso
Languages: English
SHA1: 1CE53AD5F60419CF04A715CF3233F247E48BEEC4

sha1 od onog WZT Win8x64 PRO iso: E63C1D3733532ABC7AB28F3D61526E361E80271A :<

edit: danas su i izasli prvi stabilni drajveri za AMD grafiku, Catalyst 12.8, doduse nema ih na oficijalom sajtu....evo linkova: http://www.overclock.net/t/1294560/amd-catalyst-12-8-whql-8-982-0-july-27

Poslednja izmena:
Za sada besplatno moze samo Windows 8 Enterprise evaluation! Ostali traze subscription to nije besplatno a u pocetku sam mislio da jeste :D

Prvo napravite Microsoft account https://signup.live.com/signup.aspx...45058367&uiflavor=web&mkt=EN-US&lc=1033&lic=1 i prijavite se!

Pa onda mozete da skidate

Windows 8 Enterprise evaluation x86 https://profile.microsoft.com/RegSy...-3A8E-4E7D-9AC5-35CA5BA0DCCC&lcid=1033&ci=393

Windows 8 Enterprise evaluation x64 https://profile.microsoft.com/RegSy...-D97E-4AB5-8126-B50862B8CC8A&lcid=1033&ci=393

Necu da skidam dok ne procuri obican Windows 8 besplatno! Enterprise i Professional sam video , ako neko ima subscription neka mi posalje pp da vidim kakva je obicna standardna verzija Windows 8 ili Basic kako je neki zovu!

Cek, a koje sve verzije ce win 8 imati (jel se to nesto promenilo u odnosu na win 7)?
I kad izlazi zvanicno win 8 posto sam video da oko 15-16. cinimi se ili gresim?

Cek, a koje sve verzije ce win 8 imati (jel se to nesto promenilo u odnosu na win 7)?
I kad izlazi zvanicno win 8 posto sam video da oko 15-16. cinimi se ili gresim?

jel imate vi ljudi internet ? :D

da, danas korisnici MSDN/Technet(i jos nekoliko servisa) mogu da preuzmu Windows 8.....

Konačno sam aktivirao pro verziju sa techneta. Sutra najverovatnije na poslu instaliram enterprise :banana:

Ljudi jel mogu da se koriste driver-i za win7... Posto mi je wifi adapter i stampac bolna tacka :)

Pitas nesto sto je odgovreno vec dva put u zadnjih nedelju dana. Imas Enterprise kao verziju sa najvise mogucnosti, Ultimate vise ne postoji.

Skidam Windows 8 x64 obicnu verziju ne enterprise , Professional znaci obicna Basic preko Emule! Ko hoce sifru za Emule neka me kontaktira! Cim je na Emule izaslo uskoro ce i na Torrent!

Ovaj skidam :)

en_windows_8_x64_dvd_915440.iso

its up D:

sha1 od onog WZT Win8x64 PRO iso: E63C1D3733532ABC7AB28F3D61526E361E80271A :<

edit: danas su i izasli prvi stabilni drajveri za AMD grafiku, Catalyst 12.8, doduse nema ih na oficijalom sajtu....evo linkova: http://www.overclock.net/t/1294560/amd-catalyst-12-8-whql-8-982-0-july-27

moja greska....SHA1:E63C1D3733532ABC7AB28F3D61526E361E80271A je za obicni windows 8...a ne pro verzija..

edit:
@darkodar ima na piratebayu (Windows 8 (x64) - DVD (English))

Poslednja izmena od urednika:
edit:
@darkodar ima na piratebayu (Windows 8 (x64) - DVD (English))

Znam skidam sa thepiratebay , na emule mi spora brzina!

Inace na thepiratebay mi obrisase account svedjani!

Ko hoce da skine neka kuca na google

Windows_8_(x64)_-_DVD_(English)

Nakon toga se krekuju temelji kuce, pa je posle problem u hardveru, u gremlinima...

Na dreamsparku će se pojaviti oko 25. avgusta.

Znam skidam sa thepiratebay , na emule mi spora brzina!

Inace na thepiratebay mi obrisase account svedjani!

Ko hoce da skine neka kuca na google

Windows_8_(x64)_-_DVD_(English)

Pronašao sam ga, ali nije jasno koja je to verzija, dal PRO ili Enterprise, bit će najprije ni jedna od te dvije....osim toga nije jasno, ni potvrđeno s kojim registracijskim brojem se vrši sama instalacija.

Ja sam od toliko pokusaja da aktiviram ovaj windows na kraju dobio da mi tamo dole u System-u pise Windows activation: Product ID:Not Available.Sta da radim?Jel da cekam neki novi nacin aktiviranja ili da ostavim tako...ili sta?

Da li ikome Waterfox crashuje kao lud na Windows 8 Enterprise? Izgleda da cu morati preci na Chrome dok ne srede situaciju.

Zna li neko gde mogu da vidim kako desktop radi na tabletima,mislim samo pomocu ekrana na dodir i desktop programi??? Neki link ili nesto... Sta god da sam gledao,stalno su u onom glupavom metrou,niko da proba da pokrene neki desktop program :type:

Vrh Dno