Šta je novo?

Windows 8

Kakva konacna narodna verzija ? :D Verzija je jedna ista,samo se ceka loader ili nesto trece :D

A sto lepo ne skinete ovo i resite se tih gluposti oko aktivacija? I mirni do kraja novembra, a do tad ce sigurno biti x nacina za aktivaciju.

Jel resio neko problem sa ASUS Xonar kartama i Windows8??

Poslednja izmena:
@amdpower, si probao ovo? Trenutno nisam za kompom gde je win 8, a bas lepo izgleda. Pravi star meni. :)

Bas sam ga stavio kod mene umesto Classic Shell-a i mnogo je lepsi,klasicni Vistin.

Extra, stavicu ga. Hvala za info!

posto vidim da vec velika vecina koristi win 8,pa me zanima kuju veriju je bolje instalirati pro ili enterprise,tj. koja verzija bolje radi?! hvala na odgovoru! :)

Dobio sam preko faksa Win 8 Pro 64-bit original. Instalira, aktivira, sve radi kako treba. Instalirao nove drajvere za 8-cu. Programi sa 7 rade bez problema.
Instalirao Fifu 2012 - original. Ali neće da se pokrene. Izbacuje mi da nema DirectX. Kako da uradim update DirectX-a? Išao sam preko DirectX End-User Runtime Web Installer-a ali ne podržava Win 8. Da li igre mogu da rade na Win 8 ??

Zar nema vec ugradjen DirectX 11?

Ne podržava Win 8

System requirements
Supported operating systems: Windows 7, Windows Server 2003 Service Pack 1, Windows Server 2003 Service Pack 2, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows XP Service Pack 2, Windows XP Service Pack 3

Ja se nadam da ce Microsoft izbaciti neki update gde ce dozvoliti da se Metro skroz iskljuci. Meni to nema smisla na desktopu bez touchscreen-a.

Ja sam na Start (Metro) nabacao sve programe. U prvoj koloni su desktop, mail, weather i sl, a ostatak su instalirani programi/aplikacije (ima mesta za 60). Tako ispadne kao fullscreen start meni 7-ice, isti je broj click-ova potrebnih za start neke aplikacije

Meni w8 izgleda kao OS za zaobici. Previse petljancije da se zaobidje gupavi metro, dobro bice to jednog dana lako, kad ljudi napisu aplikacije koje to odradjuju ali cemu?
Niko od vas da kaze par dobrih argumenata zasto je w8 bolji od w7?

Pa isto tako mozes da pitas zasto je W7 bolji od W8? Zar ne mislis da bismo se svi mi vratili na sedmicu da je toliko bolja? Sto se tice Metro-a, upaljen mi je mozda 5% svog vremena, ako ne i manje. Ako su ljudi zapeli i nerviraju se oko tih 5%, onda blago njima.

Stig, jesi li uzeo kljuc za Win8 Pro na Dreamspark?

Nazad
Vrh Dno