Još 1 gaf.:banana:
Kada se InternetExplorer-u, oduzmu default privilegije (jer,naprosto imam pravo da koristim Safari,recimo), tada Metro IE pobrljavi.Pokušavao sam svašta, bez uspeha.
Dakle, klik na metro IE, inicira ga..ali momentalno pobegne u taj njegov background, tj. u gornji levi ugao..tačnije, izgubi fokus.Ponovnim klikom u gornji levi ugao na IE, 'dovede' ga u fokus, ali on 'pobegne' tamo odakle je i došao

) i umeto njega ,plasira mi ceo Metro...i tako u krug.
Nema rešenja za ovo, naprosto, u podešavanjima za IE/Programs i /Advanced..ne daju ama baš nikakve rezultate,osim da koristiš IE kao desktop aplikaciju.
Uzalud i vraćanje default vrednosti u ControlPanel-u,za IE.
Ništa to ne valja..ni Kalendar,ni IE,niti možeš validnom registy aplikacijom da središ reg. bazu..niti Metro Skype ima neku svrhu..niti možeš da izbrišeš nalog na web-u,a da se to odrazi i u Metro aplikacijama.. u pravu su svi koji su rekli,davno pre mene,da je Metro nepotreban i pun bagova..
Ovi što mudruju, ti su najgori..niti su instalirali Windows 8,niti imaju bilo kakvo predznanje,a vole da debatuju.
Toliko o Metro-u i Windows 8.
@c-p-r Ja sam recimo oba lapa posle 3-4 meseca koriscenja 8-ice vratio na 7-icy.
Za neverne Tome..mogu da pogledaju moje postove od ranije, u ovom thread-u..gde sam razmišljao kao manjina.., a sada,kada sam se uverio, razmišljam kao većina..tj. da su Windows 8 i Metro pogrešan korak, kako za sve, tako i za M$.
@Sava Ford /svi programi rade bez problema, malo je mozda potrebno vremena da se covek navikne na metro i start ali sad mi je super. Mislim da se necu ni vracati vise a Windows 7
Apsolutno se slažem.
Čim podigneš haubu, sve krene da se raspada i gubi smisao.I meni je Windows 8 radio bez greške više od mesec dana..dok nisam krenuo da ga preslišavam