RecklessLife
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poena
- 169
Vratio se na Windows 7 posle 2 nedelje koriscenja Windows 8.
Vrline:
- Primetno brzi od Windows 7
- Dopada mi se sto mnogo drajvera moze da nadje sam(recimo za matore SE telefone, i slicno)
- Simpatican task-menager, copy-menager, dosta manje RAM-a trosi nego w7.
- Metro nije los generalno, on meni zapravo uopste ne smeta, mada sam instalirao start-meni cisto iz navike, iako sam metro-u omogucio da neometano radi.
Mane:
- AERO!!! Mnogo mi fali.
- Kompatibilnost. Dota(WC3) ne radi lepo sa DotaToolKit(koji mi je i te kako potreban)
- CS 1.6(ne radi lepo)
- GTA IV (ni to nece da radi)
- Bagovit OS, iz cista mira ponekada se sve uspori, pa posle nekog vremena radi kako treba, opet
- Izuzetno ruzan interfrejs... U svakom smislu te reci
- Zahteva vecu preciznost misem pri zatvaranju/otvaranju prozora, pristupu start-menija, itd(recimo u w7, mogu zamahom misa u neki ugao da zatvorim prozor, dok je to ovde nemoguce..)
- Previse bagovit.. 1000 nekih sitnih bagova
Nemam razloga da se vratim na w8, za sada.
Otkada sam presao opet na Windows 7, osecam se kao kod svoje kuce.
Vrline:
- Primetno brzi od Windows 7
- Dopada mi se sto mnogo drajvera moze da nadje sam(recimo za matore SE telefone, i slicno)
- Simpatican task-menager, copy-menager, dosta manje RAM-a trosi nego w7.
- Metro nije los generalno, on meni zapravo uopste ne smeta, mada sam instalirao start-meni cisto iz navike, iako sam metro-u omogucio da neometano radi.
Mane:
- AERO!!! Mnogo mi fali.
- Kompatibilnost. Dota(WC3) ne radi lepo sa DotaToolKit(koji mi je i te kako potreban)
- CS 1.6(ne radi lepo)
- GTA IV (ni to nece da radi)
- Bagovit OS, iz cista mira ponekada se sve uspori, pa posle nekog vremena radi kako treba, opet
- Izuzetno ruzan interfrejs... U svakom smislu te reci
- Zahteva vecu preciznost misem pri zatvaranju/otvaranju prozora, pristupu start-menija, itd(recimo u w7, mogu zamahom misa u neki ugao da zatvorim prozor, dok je to ovde nemoguce..)
- Previse bagovit.. 1000 nekih sitnih bagova
Nemam razloga da se vratim na w8, za sada.
Otkada sam presao opet na Windows 7, osecam se kao kod svoje kuce.