Postupio sam po uputstvu. Posle kucanja bcdboot c:\windows, ispisan je sledeći tekst Access is denied, ali posle restarta računara sve je po starom.Podigni Win 8.1, startuj cmd kao admin i kucaj bcdboot c:\windows
Ovo bi trebalo da ti vrati novi boot loader
Postupio sam po uputstvu. Posle kucanja bcdboot c:\windows, ispisan je sledeći tekst Access is denied, ali posle restarta računara sve je po starom.
@ Borab,kad sam pokusao da instaliram jedan,nije hteo,ispisao mi je neku gresku,ne mogu da se setim koju,posto lap top trenutno nije kod mene.
@HighONE - ne znam da nadjem drajvere za blutut,wifi i maticnu ,makar nisam uspeo juce ,a pokusao sam
@ ALL - ako je neko voljan da mi da proverenu verziju windowsa 8 ili 8.1,da pokusam njega da stavim :-D Posto nisam neki poznavalac racunara,pa mi sve to ide na pipkanje jako tesko :-D
Pokreno si kao admin CMD?
Startuj cmd sa kombinacijom tastera ctrl+shift+enter
U polju RUN kucao sam CMD, a kad sam dobio komand prompt kucao sam bcdboot c:\windows, posle čega je izašao tekst: Access is denied
Po meni vredi, popravili su neke stvari a specijalno sa najnovijim Update-om za 8.1. Pazi samo na drajvere ima nekih promena za Video i štampače.Jel vredi prelaziti sa win 8 na win 8.1? Najbitnija mi je stabilnost posto mi obicna osmica puca ponekad...
Ili kad ga nadjes, desni klik pa Run as admin.
U svim ostalim slucajevima neces nista moci da uradis.
Imam dva pitanja za ovaj win, posto sam nov u istom.
1) Kako da instaliram drajvere za stampac HP LaserJet 1012? Drajvere sam skinuo, stoje mi u folderu, samo ne znam kako da ih koristim, ceo postupak mi treba.
2) Da li mogu postojati negativne implikacije logovanja u W8.1 ako koristim "izlecenu" verziju windowsa? Logovao bi se zbog skype-a i skydrive-a.
Nemam exe, da imam pokrenuo bih sam. U folderu gomila ne .exe fajlova. Koliko se secam kod W7, bila je fora sa dodavanjem novog uredjaja, ali za 8.1 nisam siguran
1) Device manager
2) Update Driver
3) Browse my computer for driver software
4) Let me pick from a list of device drivers on my computer
5) Printers
6) Have Disk
7) Browse
8) hpc1015w (select)
9) Control Panel->Devices and printers->Properties (od stampaca)->Print Test Page
Povodom nove vesti o win 9 : http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/813/9319/original.jpg
Nahvaljena sedmica(tbh sa razlogom) je isto sto i vista (i dan danas je koristim na poslu, nista ne fali OSu, po meni je mnogo bolji OS i sigurniji od XPa nego ljude nerviralo sto je drajver podska na pocetku bila uzasna i sto je aero bio zahtevniji) kao sto ce i 9 biti isto sto i 8 samo ce se ljudi manje tripovati kada uklone trn iz oka zvani metro UI![]()
Win98 je iz pocetka bio gori od 95 recimo, random bsod kad god hoces dok nije izasao SE koji je kao malo stabilizovao stvari![]()
Mislim da nema sanse da izbace metro. To je sustina osmice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari