Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
Nisam našao temu za SDK. Opet izgleda da drajveri nisu ok. Na komandu : adb devices mi po nekad pokaže broj telefona, ali uglavnom ne ?
Na : fastboot... ne vidi uređaj. Ispiše mi : waiting device.
Još ću pogledati antivirus. Sumnjiv mi.
Hvala na strpljenju !

Onda mi lici na drajvere,to vec moras sam nacackati.

Uključi usb debugging na telefonu. I ne treba ti tema za sdk, nećemo da ima temu za svaki tvoj korak. Koliko se sećam otvorio si novu temu ili si pisao u Poco F6 temi. Svejedno, nema razloga da ne nastaviš diskusiju tamo.

WIndows-shared-branches-1329x420.jpg

26H2 is also part of the 24H2 branch.
As Windows Latest previously reported, we understand that Windows 11 27H2 is planned as a new platform release (a new servicing branch) rather than another enablement package built on top of 24H2.

Poslednja izmena:
Moze da skine sa interneta instalaciju ali Home ne moze za firme, cisto da znas. Dobijes i key uz DVD.
Home moze za pravna lica, samo je pitanje da li im treba home ili pro, zbog njihovih potreba. Sa druge strane, office mora biti business.

Da se uključe nove opcije za Taskbar potrebno je dati kodove za Vivetool 59213768 i 61090762 ili čekati sledeći "Patch Tuesday" u septembru.

Sve ovo dolazi u paketu i za Enterprise LTSC IOT.

Ako ne bude W12.

za one kojima je dojadio nikakav windows search i njegove "evolucije"
Meni na build-u 26200.9278 Windows Search radi veoma dobro, da ga ne ureknem, pu, pu... Ipak, Everything je druga kategorija potpuno - razvaljuje kako radi, vrlo pristojno može da se obrade i NAS-ov i mrežne lokacije, integriše se lepo sa većinom launchera (Flow, Command Pallete Dock) - sjajna stvarčica. Kraljevi.

Ako ne bude W12.
Ne verujem, teško je vibe-codovati OS... 🙂

Verovatno samo security update.

Nemam potrebe za tim.

Pa sta se ovo desava vise, na bolovanju sam, zovu me jutros iz 10 firmi, ne rade štampači, uglavnom Lexmark stariji, sa greškom vezanom za update, kao da je isti resetovao print drivere, i svi profili koje sam pravio su izbrisani.. A sve tehnički pregledi i registracione nalepnice jebote, stvarno cu sve da ih prebacim na Linux.

Ma evo lagano sibno Radeon drajver tipa 24.xx nesto pre Isusa, a oko 20 avg zna da sam instalirao ver 26.xx. Nakon toga update na off sve na off dosta vise igranja sa samim racunarom

September 8, 2026(KB5002914) Update causes (Excel) copy & paste issue can also temporarily break selection and copying.

Nazad
Vrh Dno