https://catalog.s.download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/driver/drvs/2025/12/6d551f8d-d73e-4008-ad41-ce7a7949a566_36bc671f283e4085c762ec4be16e1cf889777192.cab
recimo oosu10, wpd app, Win11Debloat na githubu, pa vidi koji ti odgovara najviseKoja je najbolja debloat metoda za win 11? Neki lagani debloat da odradim, a bitno mi je da bude "safe".
Jesi li otvarao možda unutrašnjost i kako ti se čini generalno? Razmišljam da ga uzmem pored postojećeg firebat mini pc-a isključivo za proxmox dakle kao kućni server, a nisam našao neke generalne recenzije.Kupio sam bratu famozni Teclast N30 mini PC s Temua, koji dođe s Win11 Pro 2H24, i uzeo da ga apdejtujem i podesim (brat prelazi s matorog Athlon II X3 i Win7, nema pojma i nije power user). CPU zakucan na 100%, velik coil whine, sto godina mu treba, i naravno failuje 11-5 apdejt. Pogledam na netu - svi se žale na coil whine, pomirim se da je do mini PC s Temua, šta je tu je, idemo dalje. Od muke skinem Win 11 Pro ISO da prepeglam instalaciju, i instališem 2H25, pa probam opet apdejt... Odjednom coil whine nečujan, CPU usage varira ali ne zakucava na 100%, i malo pomalo sve se instalisalo kako treba. Pretpostavljam da ipak ide na bolje, ovo je baš primjetan pomak na bolje bio u svakom pogledu.
Koja je najbolja debloat metoda za win 11? Neki lagani debloat da odradim, a bitno mi je da bude "safe".
Nažalost nisam, ali mislim da sam vidio negdje online snimak ili fotke.Jesi li otvarao možda unutrašnjost i kako ti se čini generalno? Razmišljam da ga uzmem pored postojećeg firebat mini pc-a isključivo za proxmox dakle kao kućni server, a nisam našao neke generalne recenzije.
Ako nije za posao, a verujem da nije batali sve te debloat skripte i jednostavno instaliraj Windows 11 IoT LTSC verziju u kojoj mozes pobrisati i ono malo aplikacija sto dodje uz Windows (paint, edge, remote control i snipping tool). Za aktivaciju koristi mass grave aktivator.Koja je najbolja debloat metoda za win 11? Neki lagani debloat da odradim, a bitno mi je da bude "safe".
www.windowscentral.com
A recent update brings VLC to version 3.0.23. In addition to adding Arm-based support, that update adds a Dark Mode for Windows and Linux users. It also has a number of fixes.
While the app itself has the same version number, it now downloads a more recent Windows 11 build. As such, when you do a clean Windows install, you have fewer updates to do, as everything is already up to date.
With the latest update, the Media Creation Tool now downloads Windows 11 build 26200.7623, which is the January 2026 Patch Tuesday update or KB5074109.
Proverio sam i još ništa nema.proizvodjac ploce treba da izbaci bios koj to resava, proveri na zvacinom sajtu tvoje maticne da nema mozda bios za to najnoviji.
www.elevenforum.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari