- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
To je to, odradjeno.@DukeLander Windows 11 Installation Assistant.
Izvinjavam se ako je neko vec kačio, ali da ne listam 100 stranica unazad.
Juče sam prešao sa 10-ke na 11.
Ima li neki dobar tutorial šta isključiti od telemetrije, kako ubiti bloatware, sta podesiti od opcija i slično?
Winaero Tweaker је одличан алат за то: https://winaerotweaker.com/Izvinjavam se ako je neko vec kačio, ali da ne listam 100 stranica unazad.
Juče sam prešao sa 10-ke na 11.
Ima li neki dobar tutorial šta isključiti od telemetrije, kako ubiti bloatware, sta podesiti od opcija i slično?
Opet to i kako to resimo?
Pogledajte prilog 510606
Probao ovo?Otvori CMD i kucaj:
sfc /scannow
Kad zavrsi, kucaj:
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Restartuj PC i probaj opet.
kao prosli put auuuuProbao ovo?
Na iole modernom racunaru, full win 11.Hvala. A kakva su iskustva, da li je bolje instalirati full ISO windows, ili nešto kao Tiny 11?
Interfejs na jednom, a update na drugom jeziku. Mozda je tu problem?Opet to i kako to resimo?
Pogledajte prilog 510606
Mozda je do mene ili do okruženja, iz ličnog iskustva dosta veći je bio broj softverskih ispada na 11 nego na 7. Ne treba ti neka nauka ako ti je stalno potreban update onda si izbacio poluzavrsen proizvod iz produkcije.Pa to nije nikakav bloat a manjak updejta može da bude samo mana. W7 se previše idealizira kao da nisu imali svoje probleme i to dosta. I kada je bio veći updejt kao recimo SP1 to je trajalo pola do celog dana sa neizvesnim rezultatom. Bilo je lakše da se uradi nova instalacija nego da se nešto popravlja. W7 je imao zanemarljiv AV/AM i manju sigurnost. Dok dodaš dobar AV i Malwarebytes, skoro duplira instalaciju a pomoćnih programa je bilo još više a nisu bili ni bleda senka sadašnjih. (Ne)potrebnih servisa koji su automatski startovali i nisu se gasili ili išli na Standby na tone, Dodaj tome jako slabiji hardware i da se dobiju pune performace trebalo je gasiti većinu što je donosilo puno problema. Na W11 recimo, 80-90% servisa su start and stop. Da su nastavili kao sa W7. do sada bi bili bar W17. Samo Aero je uzimao 20%+ grafičkoj karti. DirectX bar 3 varianti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari