Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja
Da li je jos neko ostao bez tastature nakon update 😂😂😂

Bolje pitanje bi bilo "Da li neko ima ovakav problem"? Nikada nisam ni čuo ni video mada se događalo da samo pojedini APP neće da se otvori.
Ima,ima,proguglaj malo pa ces videti

Nešto se grdno kuva sa vanrednim apdejtom danas ili je naki trač. Ko ne želi da reskira bolje da privremeno isključi update ili stavi na manual. 19.00H po našem vremenu.

Microsoft releases PowerToys 0.95 with highly anticipated Light Switch feature

LS2.png

DOWNLOAD

Poslednja izmena:
Kako ovo resimo problema??

Prilozi

• Snimak ekrana 2025-10-16 153430.png
    Snimak ekrana 2025-10-16 153430.png
    120.6 KB · Pregleda: 109

Kako ovo promeniti Dark Mode?

Prilozi

• GyZ4ZTKWMAEe9BQ(1).jpg
    GyZ4ZTKWMAEe9BQ(1).jpg
    410.7 KB · Pregleda: 73
To disable dark mode in Windows 11, go to Settings > Personalization > Colors and under "Choose your mode," select "Light". You can also set the "default app mode" and "default Windows mode" to "Light" separately if you have "Custom" selected.

Step-by-step instructions
  1. Open Settings: Right-click on the desktop and select "Personalize," or go to Start and click "Settings".
  • Navigate to Colors: In the Settings menu, click on "Personalization," and then click "Colors".

• Change the mode: Find the dropdown menu next to "Choose your mode" and select "Light".

• Adjust app mode (optional): If you are using "Custom" mode, you can also set "Choose your default app mode" to "Light" to ensure that individual apps like File Explorer and Microsoft Office also switch to a light theme, as shown in this YouTube video.

Pozdrav
Imam problem sa instalacijom w11 na desktop racunaru
Simptomi su sledeci
Prilikom prvog pokusaja instalacija je stajala na 0% oko sat vremena
Nakon sto sam ugasio komp vise ni ne dolazi do instalacije vec samo crni ekran i to je to
Nekada pokaze win logo kao da ceda krene a nekad pokaze win recovery...nakon obe stvari samo crni ekran i nista se ne desava

Isto i kod mene. Ignorisem.
Mrzi me da guglam za resenje.

Sad me plasite, jel smem ili da ignorisem dok ne bude pod moranje :D

Prilozi

• Screenshot 2025-10-17 005010.jpg
    Screenshot 2025-10-17 005010.jpg
    7.9 KB · Pregleda: 37
Sad me plasite, jel smem ili da ignorisem dok ne bude pod moranje :D
Ja upravo odradio, nikad brzi update nisam video.
Obicno se i download vuce sa njihovih servera, sada sam za 2.5minuta bio nazad na desktopu sa gotovim update

Vrh Dno