Направи у Rufus-у бутабилни флеш и у њему ће те питати за те опције налога, TPM и остало.Hocu da instaliram Win11 sa offline profilom. Fora je bila, prilikom instalacije, da se ukucaju pogresni login podatci i nakon toga ponudi offline acc. Koja sada, prilikom instalacije, metoda i dalje radi za offline acc?
Hvala.
Ovo meni nije htelo proci na skinutom Windowsu sa poslednjim zakrpama. Nije mi se dalo, pa sam napravio account.Use the "Shift + F10" keyboard shortcut to open Command Prompt on the Windows 11 setup. Type the following command to disable the internet connection requirement to set up Windows 11 and press Enter: oobe\bypassnro.
bice restart i onda ima opcija za offline
Pa vezuje se samo za MB a aktivacija ostaje na MS serveru, može da se vidi ako imaš MS account. Potpuno je isto za W10 i 11, key je isti. MS account je praktičan jer možeš da šetaš W10/11 čak i ako nije Retail. Jednom kada ga aktiviraš ne moraš više ni da ga upotrebljavaš, samo napraviš Local account.Ako me pacenje sluzi dobro. Kupio win10 key i aktivirao ga nekada jako davno. I to je to. Sam oej sa njega uradjen upgrade win11. Jedino mi cudno sto je prvi put radio. Sada nece. Ali moguce da se nekak ovezao za MBO i SSD dok je sada skroz drugi NVME. Nista valja mi kupiti key.
moguce, nisam probaoOvo meni nije htelo proci na skinutom Windowsu sa poslednjim zakrpama. Nije mi se dalo, pa sam napravio account.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari