Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 545
Instaliraj Windows 11 Pro i kupi ključ za 1.41€ (retail/oem).Da li vredi na nov laptop instalirati Windows11 ili Windows 10 ipak?
I da li je free za skidanje full verzija Windows11?
Instaliraj Windows 11 Pro i kupi ključ za 1.41€ (retail/oem).Da li vredi na nov laptop instalirati Windows11 ili Windows 10 ipak?
I da li je free za skidanje full verzija Windows11?
Nema lite da je legit. Svuda prihvataš određeni rizik. Ako želiš "lajt" verziju, imaš LTSC 2021 (legit) koji je veoma malo bloatovan i lepše radi na starijim/slabijim računarima.Da li neko ima link za Windows 10 lite verziju, pouzdanu, bez virusa i slicno?
E to mene zeza samo na ovaj nacin ubi se trazeci sta je problem , naime sa poslednjim update om 08 avgust imam problem na msi tomahawk b450 da kada komp udje u sleep mode ili monitor , pogasi mi sav rgb mis tastatura ram graficka itd i upali crvenu lampicu na maticnoj za CPU kao ne radi , i tada jednostavno nista ne pomaze osim reseta kompa , ajde i to nije problem brzo digne sistem sa nvme ssdom , medjutim nakon podizanja sistema poludi gpu driver amd adrenalin jednostavno zabaguje i mora da radi ddu , i tako svaki put.Polude vise i na kraju dodjem do zakljucka da je win11 update problem kako resiti ne znam jedino da sacekam septembarski updateMicrosoft investigating Windows 11 update that is causing blue screens of death
"Facepalm: Microsoft is investigating reports of its latest Windows 11 update causing Blue Screens of Death for some users with MSI motherboards. The dreaded BSOD is accompanied by an error message that reads "UNSUPPORTED_PROCESSOR." It seems the only fix right now is to uninstall the update."
Microsoft investigating Windows 11 update that is causing blue screens of death
The problem appears to be related to the Windows 11 KB5029351 optional patch that was pushed out this week. A number of users say they have run...www.techspot.com
Instalirao najnoviji medjutim ne resi problem.Loš MSI bios.
Instalirao sam upravo na laptopu sa 11390H procesorom i dao mu 1 core i 2GB rama u VirtualBox, radi onako, stuca. Zauzece procesora skoro uvek na 100%
Zatim sam mu dao 2 core i 4GB rama. Sada radi lepo.
Trebalo bi onda lepo da radi i na jednom starijem laptopu koji majka koristi. Hvala
Znam da bi lepse radilo na nekom Linuxu, ali mora Widnows
Koji je update u pitanju? Prvi put sam instalirao 11-ku pa ne bi vec nesto ne ocekivano da imam jer sam prinudno reinstalirao jer me 10-ka zezala sa GPU. Imam istu plocu pa da proverim. Vidim da mi stoje u updejtu spremno za instalacijuE to mene zeza samo na ovaj nacin ubi se trazeci sta je problem , naime sa poslednjim update om 08 avgust imam problem na msi tomahawk b450 da kada komp udje u sleep mode ili monitor , pogasi mi sav rgb mis tastatura ram graficka itd i upali crvenu lampicu na maticnoj za CPU kao ne radi , i tada jednostavno nista ne pomaze osim reseta kompa , ajde i to nije problem brzo digne sistem sa nvme ssdom , medjutim nakon podizanja sistema poludi gpu driver amd adrenalin jednostavno zabaguje i mora da radi ddu , i tako svaki put.Polude vise i na kraju dodjem do zakljucka da je win11 update problem kako resiti ne znam jedino da sacekam septembarski update
Instalirao najnoviji medjutim ne resi problem.
Znaci ne gine mi ponovo reinstalacija?
Fix 1. Use Startup Repair to Repair Windows 11 from USB
When your Windows 11 gets wonky, the very first method is using the Windows Automatic Repair utility that can fix the system booting problem. To run Windows Startup repair, follow the steps given below.
Step 1. Insert Windows 11 installation disk or USB to your PC.
Step 2. Restart your computer PC and boot from the disk or USB.
Step 3. After the Windows Install now screen appears, click "Repair your computer".
Step 4. Go to "Choose an option screen", and click the "Troubleshoot" option. Then, go to the Advanced options windows.
Step 5. Choose "Startup Repair". After doing so, Windows Startup Repair will start diagnosing your PC. When the process completes, the Windows 11 startup issue might be fixed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari