OP
OP
Deleted member 46590
Guest
Zavisi šata je to "Nešt0" nekima treba puno a nekim igrama malo, Taj primer je tipičan za neku igru koja je optimizovana samo za jedno jezgro.
Cyberpunk svakako nije optimizovan za jedno jezgrro.Zavisi šata je to "Nešt0" nekima treba puno a nekim igrama malo, Taj primer je tipičan za neku igru koja je optimizovana samo za jedno jezgro.
Edition Windows 11 ProKad izlazi finalna 22H2?
Meni i dalje 21H2 22000.1281
Glupo je reci pokreni proveru update verujem da si to prvo uradio ili ako si je kojim slucajem zabranio obrisi te zabrane pa pokreni da se azurira sistem.Kod mene je home.
Po pravilu tek od 8 generacije moze Windows 11 a to je 7 generacija ali je nekako podrzan i taj procesor iako je Kaby Lake.Igrom slucaja dosao sam u posed laptopa sa Celeron 3867U procesorom koji je dual-core i nema 4 threada nego 2 i koji ima NVMe disk i 4 GB RAM-a i nekim cudom je kompatibilan sa Windows 11 posto ima i TPM podrsku.
![]()
Intel Celeron 3867U Processor - Benchmarks and Specs
Benchmarks, information, and specifications for the Intel Celeron 3867Uwww.notebookcheck.net
Bas me zanima kako ce taj eksperiment da prodje, javljam ishod cim nadjem vremena da se zavitlavam s tim.
Because it makes use of Mode Based Execution Control, HVCI works better with Intel Kaby Lake or AMD Zen 2 CPUs and newer. Processors without MBEC will rely on an emulation of this feature, called Restricted User Mode, which has a bigger impact on performance.
Resetovao sam BIOS i nije pomoglo. Na kraju sam izvukao kablove od monitora iz kartice i vratio i tako resio problem, ali me cudi da zbog toga nije hteo da ide u sleep mod kompjuter.Zašto, šta se bogađa ? Proveri i BIOS, ponekad se nameštanja u BIOS-u "svađaju" sa onim u Windows-u.
Јел ово важи и за фирме?![]()
Microsoft Office Professional 2021 for Windows: Lifetime License | StackSocial
<p>Say hello to a lifetime of productivity! Secure all the MS Office 2021 apps with just one smart purchase from a Microsoft-verified partner.</p>stacksocial.com
![]()
Ko zna,cekam nov link pa ce preinstal.
Kako li se licenca ponaša prilikom reinstalacije sistema, da li se vezuje za hardware ili nije moguća migracija nakon jedne instalacije?![]()
Microsoft Office Professional 2021 for Windows: Lifetime License | StackSocial
<p>Say hello to a lifetime of productivity! Secure all the MS Office 2021 apps with just one smart purchase from a Microsoft-verified partner.</p>stacksocial.com
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari