Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja
sve sam to uradio .....ali ne vredi .Kad upalim laptop sutradan ...nema lozinki ,kucaj ponovo .

Prilozi

• Snimak ekrana (1).png
    Snimak ekrana (1).png
    1.8 MB · Pregleda: 32
  • Snimak ekrana (2).png
    Snimak ekrana (2).png
    248.1 KB · Pregleda: 25
  • Snimak ekrana (3).png
    Snimak ekrana (3).png
    459.4 KB · Pregleda: 26
pa valjda toliko zna, ako se registrovao na benchu.

Nemas neki softver koji je u systray i cisti sve to svremena na vreme?

Nikakav softver za čišćenje nisam instalirao.Ako je sistemski onda bi čistio i na firefoksu.Za sada na lisici sve radi kako treba .....malo čudno jer chrome je oduvek kod mene radio besprekorno i nikad nisam čeprkao po tim dozvolama.
evo dokaza...

Prilozi

• Snimak ekrana (4).png
    Snimak ekrana (4).png
    286.8 KB · Pregleda: 29
Vidi u Chrome i Edge da li su uopšte zapamptili šifru.

čuvaju,ali ne mampte izgleda😂
čuvaju ali slabo pamte izgleda🤣

Prilozi

• Snimak ekrana (6)m.jpg
    Snimak ekrana (6)m.jpg
    320.2 KB · Pregleda: 26
  • Snimak ekrana (6)m.jpg
    Snimak ekrana (6)m.jpg
    320.2 KB · Pregleda: 29
Cookie, cookie :)
Vidi da li se brisu prikom zatvaranja browsera ili prilikom gasenja racunara.

isprobao i vivaldi...nikakvih problema nema.Šta god da je ne moram da koristim edge i chrome.Zahvaljujem svima koji su pokušali da pomognu.

pretpostavljam da si isprobao sve sa ove liste?

Bravo illidan.....operacija uspela tek kod treće tačke.Negde je zabagovao iako sam instalirao novi win sa resetom C prethodnog .Verovatno pamti postavke bez obzira na svežu instalaciju.

Мајк, стиго таск менаџер на таскбар-у, урааа 😁

I meni se pojavio u konetkst meniju task bara, ali bilo da ga otvorim tako, bilo na neki drugi način - uvek dobijem tamnu boju. I nisam uspeo da mu promenim boju u svetlu (inače koristim svetlu temu Windowsa). Jel neko uspeo da mu promeni boju?

task,manager.tamni.png

Kakva rugoba!

RAM? Pa, reko, pošto mi je PC stalno uključen, nek se ne napreže na 3200MHz. I procesor mi radi na 3.5 GHz, Nemam neku potrebu za većim brzinama, i ovako mi je dovoljno brz... Šta znam... Možda ga i ubrzam, kad mi se ćefne. :)

@Algol radi normalno kod mene

Screenshot 2022-11-09 131837.pngScreenshot 2022-11-09 131854.png

A tek sad vidim da nema opcije da se tema izabere vec uvek bude kakva je u OS

A tek sad vidim da nema opcije da se tema izabere vec uvek bude kakva je u OS

Vidiš taj mali zupčanik u levom donjem uglu? Klikneš na njega i otvori ti se Settings i tu imaš da odabereš App theme - Light, Dark i Use system setting.

task.manager.png

Hehe! :) Kod tebe nema. Zanimljivo!

Nema :D
Ti imas neku drugaciju verziju

Screenshot 2022-11-11 113321.png

Imam verziju 22H2 build 22623.891.

Beta, rekao bih, pošto sam na Beta kanalu.

EDIT:
Ustvari, Preview, sad vidim da dobijam i ta izdanja.

1668181622605.png
Poslednja Stable verzija. Imam i Insider Dev na drugom disku. bašću da pogledam mada meni dark više prija.

To ima samo kod posebnih insajdera kakav sam ja - koji nikad nisu poslali niti jedno zapažanje, primedbu, molbu, žalbu... koji apsolutno ništa ne rade, već samo puste Windows da šalje telemetrijske podatke koje je sam skupio. :D

Što se tiče teme, tamna ili svetla, i meni je tamna prijatnija za oči, ali mi svetla "pozitivnije" deluje na psihu, veselija je nekako, a i boje su mi lepše. To je individualno. Što bi rekli stari Latini - "de gustibus et coloribus non est disputandum". O ukusima i bojama ne treba diskutovati.

Pa nisam se ni ja mnogo žalio i zagonometao, jesam malo na početku ali posle shvatio da nema svrhe, ne šljive me pa to ti je. Insidder Dev mi je samo sekundarni iliti rezervni windows, koliko da vidim šta me čeka u nekoj bliskoj budućnosti, imam mesta za to.
Meni je dark mode svuda dobro došao, vrlo sam osetljiv na jako svetlo. Problem jr što nije svuda imlementirano pa recimo kada pređem na Resource monitor ko da mi je opalio blic u oči.
Valjda će da srede do Win 15-16 :)

Nazad
Vrh Dno