Ta rupa je Windows.old, a onaj bag sa bespotrebno zauzetim prostorom je ispravljen.Dobih danas 24H2.
Traje to da se instališe bogami.
Vidim Windows folder 30,8 GB, a ceo Windows.old 23,3 GB.
Gde je ta "rupa" posle instalacije 24H2 tj. taj prostor koji je kao zauzet a ne sadrži ništa. Kako se prepoznaje ?
Skinuo sam srpsko-hrvatski i prevod je ocajan,pola stvari ostalo na englesko. Mislim da bi trebao da prevede skoro sve ako vec postoji i za obicnu verziju Windows 11,jer uglavnom manje vise vecina stvari u sistemu je isto.Neznam baš za tu verziju ali uglavnom mora ceo system da bude na pojedinom jeziku. Vidi da li ima Hrvatska ili Bosnaska verzija pa ako ti treba i ćirilica, samo dodaš keyboard.
Ovde imaš detaljno objašnjeno šta sve treba da podesiš da bi se sve prevelo.Jedno pitanje u vezi Windows 11 IOT Enterprise ltsc,da li je moguce nekako namestiti da jezicki paket koji se skine prevede sve u samom operativnom sistemu? Ne znam da li je to neki bug ili jednostavno nije sve prevedeno ali siguran sam da postoji prevod jer neki operativni sistemi koji se skinu na odredjenom jeziku ( da nije ENG nativni jezicki paket) su u potpunosti prevedeni.
Skinuo sam srpski jezicki paket za vec spomenuti sistem i prevedeno je mozda 50% stvari u sistemu sto bas jadno izgleda.
Sve sam odradio osim "Administrative language". Probacu danas i to da odradim pa javljamOvde imaš detaljno objašnjeno šta sve treba da podesiš da bi se sve prevelo.
How to change system language on Windows 10
Do you need to change the default language on Windows 10? In this guide, we'll show you how without reinstallation.www.windowscentral.com
Obrati pažnju pri dnu stranice na deo Change system region settings. Tek kada to podesiš biće ti prevedono sve uključujići i welcome screen i neke sistemske stvari. Ovo je za Windows 10 ali i za 11 je slično.
Pozdrav
Kapiram, hvala puno na odgovoru i pojasnjavanju. Ostajem na Win11 Pro 👑😎👑Zaboravi na taj Tiny i osakaćene derivate, nema nikakve potrebe sa prosečnim diskovima. Ni Home nije ništa manji ni "lakši" od Pro samo mu je originalna MS cena niža jer su isključeme neke napredne funkcije vezane za umrežavanje i komandovenje sistemom. Za nekoliko € imaš aktivacija koliko hoćeš. Ako imaš licencu za W10 Retail, možeš daje upotrebiš i za W11, potpuno je ista stvar.
W11 24H2 su bolji za AMD Ryzene sa 2 chipleta, 12 i 16 jezgara i x3D jer imaju ekstenzije za upravljanje čipletima koje 10ka ne dobija mada su obećali. To i drajveri mada je većina ista ali će i oni u penziju zajedno sa W10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari