Isključi OneDrive sinhronizaciju foldera na kompjuteru, u ovom slučaju Desktop foldera.Edge imam instalirano Pogledajte prilog 327743
torent nemam instaliran i tesic se ne zove komjuter
Pogledajte prilog 327744
Kako da se resim toga i sta znace one bele tacke u donjem levom uglu ikonice?
- The build is the final one that will ship to Insiders this year.
- ISOs for the build are available from Microsoft.
Ništa gori od desetke, u nekim delovima i bolji. Nije ni blizu toliko velika razlika kao što je bilo između XP i Vista/W7 ili W7 i W8. Više mu dođe kao W10.1. Čak su i drajveri isti. Da nema razlike u User Interface-u, niko ne bi ni primetio.Danas sam na Windows Update dobio ovo.
Da li je sada Win11 dovoljno sređen da se isplati prelazak sa Win 10 kao upgrade. Mislim na bugove, performance issues itd.
Ne razmišljam o clean instalaciji jer nemam snage da sve programe ponovo instališem i podešavam.
Sadašnji Windows 10 koji imam je 21H2, koji je svojevremeno stavljen kao clean install na novu mašinu. Ali sada mi se to ne radi.
Ima raznih sajteva gde je Windows 10, već su i ovde deljeni takvi sajtevi. Ja sam takve licence već kupovao, radi bez problema. Ugl. to kad instaliram Windows na komp ni ne očekujem da ću ponovo podizati sistem u skorije vreme.A da li ima neki pouzdan sajt preko koga se može kupiti Win11 ključ za 10-15 evra?
Na tim jeftinijim sajtevima često bude da licenca neće da se aktivira odmah, verovatno ako je negde već korišćena, ali i u tom slučaju može da se Windows aktivira putem telefona. Ima za to uputstava, mi iz Srbije bi mogli da zovemo jedan taj neki telefonski broj pa da tipkamo šta nam se sve pojavljuje na kompu na ekranu, pa posle na kompu da kucamo šta nam se diktira. Još bolje, ima https://getcid.info/ sajt, u njemu samo kopiram sve podatke, pa mi se generiše šta da korpiram u Windows - kao da sam telefonirao, što je kud i kamo lakše.Uzeo jednu od ovih jeftinijih i prošla je aktivacija. Hvala, verovatno si mi sačuvao dosta vremena. Sad, dal je ovaj ključ koji sam imao loš, il nije moguća aktivacija win 10 ključevima, ko će ga znati. Prijavio sam ovima sa ebaya da je loš ključ, poslali su mi još dva, al ni jedan nije prošao.
Settings, Windows update, Windows history i pregledaj listu...Како да проверим да ли има ту закрпу?
Како сам W11 инсталирао/купио(скинуо са МS сајта) после тог датума претпостављам да је већ имам?
Колико си ти пута инсталирао кад си тако детаљно запамтио 😁Ako instaliraš pro verziju, na ekranu gde se loguješ na MS nalog izabereš opciju "Sign-in options - Offline account". A ako instaliraš Home verziju kada dođeš do tog ekrana isključiš internet pa se vratiš korak nazad i ponudiće ti lokalni nalog. Tako je barem bilo ako nešto nisu promenili.