OP
OP
Deleted member 46590
Guest
Ja bih rekao da je neki Hrvat prevodio, onaj što je izmislio "Zrakomlat"
To sam i ja probao više puta ali ne ide, odmah je većina windows-a na (iskvarenom)srpskom jeziku. Iskvarenom jer izmišljaju neke reči i pojmove, kakva bre "datoteka" ?![]()
Ako neko može da mi pomogne, hoću da mi primarna tastatura bude Serbian Latin i kad istu postavim za primarnu onda mi neke od aplikacija prebaci na srpski jezik. Dakle želim samo naša tastatura da mi bude primarna, ne i da mi menja jezik aplikacija. Oni su to i naveli da će se desiti ali nisam našao opciju da se to promeni. Win 10 to nije radio koliko se sećam:
Pogledajte prilog 330555
Zato "Vatrozid" zvuči kul, kao nešto iz Igre prestola.😆
Biblioteka, diskoteka, vinoteka.... ali DATOteka, zvuči kao mesto za skupljanje datulaKad sam 1989. krenuo u prvi razred srednje škole (matematičko programerski saradnik) datoteka je bio jedini izraz koji se koristio za - datoteku.
Pa Datoteka = Fajl (file) a fascikla = Folder, Tj. mesto za više fajlova u skupini. Nisu to isti pojmovi.
Definitivno sam to viđao, nisam izmislio, ali ne znam gde sve. Recimo, siguran sam da sam to video na hrvatskom prevodu za Avast antivirus, ali sam video i negde u srpskom prevodu nečega...A gde to ima da piše "vatrozid"?
"Ulovio" on mene, namešteno da javi ali da čeka potvrdu a Takođe sam znao da je drugi utorak u mesecu u 19.00H vrema za neki veći update.Kad pre ga ulovi![]()
А како си знао то за други уторак у месецу у 19ч?"Ulovio" on mene, namešteno da javi ali da čeka potvrdu a Takođe sam znao da je drugi utorak u mesecu u 19.00H vrema za neki veći update.
Doktor 😁А како си знао то за други уторак у месецу у 19ч?
Od uvek je iako. 19h kod nas je 09 u Redmondu. Tada puštaju nove bildove i veće apdejte. U svakom drugom danu su samo vanredni apdejfi. U isto vreme je i apdejt za W10. Sada samo na laptopu.А како си знао то за други уторак у месецу у 19ч?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari