Kokane, ništa me nećeš ubediti nekim YouTube klipovima. Eno, ima i gomila klipova i spotova na istom sajtu koji te navode da misliš da, ako ne veruješ u Alaha, ići ćeš u i pakao... Čisto ispiranje mozga.
Opet, možda sadržaj toga i jeste tačan, ali neće me video takav uveriti ni u jedno ni u drugo.
I toliko paranoje oko Cortane. Opet, možda to sve jeste tačno, ako misliš da jeste, uskrati Cortani određena ovlašćenja, i rešena stvar. A kad je Apple napravio Siri - vau, kako inovativno, to nema niko drugi...
A šta je sa ovim novijim Samsung telefonima (u prodaji ili u najavi) što mogu da pamte lozinke korisnika, to ništa. Ne, oni nikako ne vide korisnike, ali oni su kul, kao i Apple, ne bi oni ništa zloupotrebljavali.
I sad da Windows još nekoliko godina ne dobije tako neke opcije koje ima konkurencija - onda su nazadni, a kad dodaju takvu opciju ili je stave u plan, onda planiraju nekakve zloupotrebe.
Možda je problem sa starijima ovde što je Microsoft ranije stekao plažu reputaciju dok se obračunavao sa konkurencijom, ali danas je Microsoft samo jedna od tri vodeće kompanije u ovom polju. Meni je Google gori od Microsofta po ovom pitanju jer je on svuda prisutan - od pretraživača i YouTube-a do internet pregledača i Android operativnog sistema. Google-om smo nonstop okruženi.
Ali da dodam opet za kraj, naravno, ne slažem se ni ja sa svim što je Microsoft radio i u skorije vreme, isto kao što me iritira i Google po mnogo čemu... Samo mi je ovo oko Windowsa 10 malo bezveze.