Šta je novo?

Windows 10 - official hate thread :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
matorci takođe ne umeju da instaliraju win10 , zato klincima bolje radi ;)

ontopik, za garija i neobaveštenu ekipu
[youtube]VZeMKbb6hXA[/youtube]

Poslednja izmena:
Prije sam imao problem sto se ikonice stalno vracu na svoje mjesto, ma kako ih ja rasporedio...I juce odradim fresh instalaciju kad posle 10min isti problem, htio sam comp da likvidiram :D Je li moguce da su nesposobni da rijese taj problem, vidim pun net sa istim problemom?

Sent from my SM-G930F

[youtube]2lupgHYiK9Q[/youtube]

Ne znam sta vas je dovelo na to da mislite da je W10 los OS :)

Kod mog drugara (ima lik 40 god) komsija, njemu je W10 na istom nivou kao i XP i W7 na druga dva racunara, u totalnom haosu, brlog tezak, ono sto je otpad - deponija, to on drzi tako u OS obliku, izgleda nije tu problem Win - MS, a ima takvih korisnika u Srbiji na hiljade, a kamoli u Svetu.

Kod mog drugara (ima lik 40 god) komsija, njemu je W10 na istom nivou kao i XP i W7 na druga dva racunara, u totalnom haosu, brlog tezak, ono sto je otpad - deponija, to on drzi tako u OS obliku, izgleda nije tu problem Win - MS, a ima takvih korisnika u Srbiji na hiljade, a kamoli u Svetu.

Moja komšinica od 65 godina prevodilac sa francuskog još uvek ima Windows 3.11 i Word 2.0 kojim prevodi tekstove i kaže da su svi operativni sistemi posle toga samo bacanje para za budale, jer ****** ne shvata da je ****** nego krivi operativni sistem i prelazi na "novi"

Moja komšinica od 65 godina prevodilac sa francuskog još uvek ima Windows 3.11 i Word 2.0 kojim prevodi tekstove i kaže da su svi operativni sistemi posle toga samo bacanje para za budale, jer ****** ne shvata da je ****** nego krivi operativni sistem i prelazi na "novi"

Pametna baba, zna znanje :)

Nego ovi sto su presli na W10 , to su izgleda nubine, ima ih 30% i nece ih biti vise, barem ne ove godine, svi ostali su srecni na W7. Prava elita fura Linux, a za bas posebne se pravi OS od nule.
Ja cekam Ruske procesore, ploce, komplet sve Rusko - Majka Rusija to moze, ako to ne ispuni onda ja vise nemam kome da se molim.

Koju Svetu, Svetu Petku? Eto mozes njoj da se molis!
I kojih 30%,u svetu ima 1.5 milijarda racunara a 10ka je na koliko, 300-350 miliona. Ako ikad stigne do 500 miliona to je to,kraj.
Pa cinjenica je da se matorci teze privikavaju na "nove stvari"

Dobro ima extrema gde se i klinci od 14god prave pametni gde im je W7 zakon , samo zato sto im je tata tako rekao...
Cinjenica je da se omladinci lako privikavaju na "nove stvari" makar to bilo g0vn0 upakovano u sareni papir! A moze i bez papira,ako je trenutno "in"!

Poslednja izmena:
Koju Svetu, Svetu Petku? Eto mozes njoj da se molis!
I kojih 30%,u svetu ima 1.5 milijarda racunara a 10ka je na koliko, 300-350 miliona. Ako ikad stigne do 500 miliona to je to,kraj.

Cinjenica je da se omladinci lako privikavaju na "nove stvari" makar to bilo g0vn0 upakovano u sareni papir! A moze i bez papira,ako je trenutno "in"!
0dcc95e91318760546a934b834f66a56.jpg

ff18c9836d767d32e39ef17ae5ce60cd.jpg

b4c50873bad11d651874e6a84209df5f.jpg

vicevi su zgodni za premeštanje pažnje,

ali ne rešavaju probleme.

vicevi su zgodni za premeštanje pažnje,

ali ne rešavaju probleme.
Za vasu bol nema leka apoteka, mi ko mi mladi neiskusni nama je W10 ok, sve novo sto ubace velicamo do neba i tako W7 postaje sve manji i manji, i na mesecnom nivou gubi 0.5% tako da do 2020 MS ce imati svoju desetku na milijardu racunara/tableta/telefona.
NSA siluje MS, MS mora da spijunira, tako Americi placa manji porez, to je deal.
Nasi podatci moraju biti javni, to je trend ko se sakriva taj je terorista, izgleda imamo najvise terorista u Srbiji.
Ja nemam sta da krijem, da MS ima akciju skupimo koji dolar za MS, ja bi prvi na paypal dao, ja sam MS bot, ali mesto sendvica dobijam zvezdice u Win feedback habu, ja sam srecan covek.

Poslednja izmena:
Cinjenica je da srpska omladina ne zna ama bas nista o kompjuterima, zato im je lako podvaliti Windows 10 :)
Dosadan si covece, to je malo pre jedan pre tebe slicno napisao. Daj nesto novo.
Hocu da zamrzim w10 do te mere da se vratim na w7 ili bolje vistu, nju bas koristim na jednoj oem konfi ;-)

Mislis da je ovo neka igra prepucavanja? Dobro, neka ti bude. Nisam zato u temi. Mada ko da je bitno jesam li u temi ili nisam, Windows 10 korisnici ce dobiti ono sto zasluzuju pre ili kasnije. Po nosu, naravno.

Edit: Da me neko ne bi shvatio pogresno. Po nosu ce dobiti od Microsofta, kojem su olako dali poverenje.

Poslednja izmena:
Kokane, ništa me nećeš ubediti nekim YouTube klipovima. Eno, ima i gomila klipova i spotova na istom sajtu koji te navode da misliš da, ako ne veruješ u Alaha, ići ćeš u i pakao... Čisto ispiranje mozga.

Opet, možda sadržaj toga i jeste tačan, ali neće me video takav uveriti ni u jedno ni u drugo.

I toliko paranoje oko Cortane. Opet, možda to sve jeste tačno, ako misliš da jeste, uskrati Cortani određena ovlašćenja, i rešena stvar. A kad je Apple napravio Siri - vau, kako inovativno, to nema niko drugi...

A šta je sa ovim novijim Samsung telefonima (u prodaji ili u najavi) što mogu da pamte lozinke korisnika, to ništa. Ne, oni nikako ne vide korisnike, ali oni su kul, kao i Apple, ne bi oni ništa zloupotrebljavali.

I sad da Windows još nekoliko godina ne dobije tako neke opcije koje ima konkurencija - onda su nazadni, a kad dodaju takvu opciju ili je stave u plan, onda planiraju nekakve zloupotrebe.

Možda je problem sa starijima ovde što je Microsoft ranije stekao plažu reputaciju dok se obračunavao sa konkurencijom, ali danas je Microsoft samo jedna od tri vodeće kompanije u ovom polju. Meni je Google gori od Microsofta po ovom pitanju jer je on svuda prisutan - od pretraživača i YouTube-a do internet pregledača i Android operativnog sistema. Google-om smo nonstop okruženi.

Ali da dodam opet za kraj, naravno, ne slažem se ni ja sa svim što je Microsoft radio i u skorije vreme, isto kao što me iritira i Google po mnogo čemu... Samo mi je ovo oko Windowsa 10 malo bezveze.

Mislis da je ovo neka igra prepucavanja? Dobro, neka ti bude. Nisam zato u temi. Mada ko da je bitno jesam li u temi ili nisam, Windows 10 korisnici ce dobiti ono sto zasluzuju pre ili kasnije. Po nosu, naravno.
Izvini, samo jedno pitanje. Koji koristiš telefon?

Android telefon.

@gari oseti se da ne volis Apple i Google. A nije realno da uporedjujes PC OS i Mobile OS.

+1

@DukeLander

Ja imam pet banki I ne mogu da shvatim (bez obzira na godine) toliku dozu autizma. (pokusao sam da budem blag u oceni)

@stopke

Idi budi glup na nekom drugom mestu. (***, za tebe nemam blazi izraz)
Za botove poput tebe sam gospodin.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Android telefon.
Znači znaju već dovoljno o tebi, a ako i ne znaju, kupovaćeš kasnije novi koji će te sve bolje upoznavati - i bolje nego što bi te upoznao Microsoft preko računara.

Ali, naravno, nije moja poenta "zašto se bunite protiv ovih stvari", slažem se da to ništa ne valja. Problem je ceo trend koji slede sve tri kompanije, i mi možemo samo da im verujemo na reč da neće to zloupotrebiti.

@gari oseti se da ne volis Apple i Google. A nije realno da uporedjujes PC OS i Mobile OS.
Ipak, nije baš da ne volim Apple i da ne volim Google, to je prejaka reč. Koristio bih ja i Android telefon recimo, što da ne, ali Windows Mobile mi se više sviđa.

Inače, na telefonu sam pa ne vidim svoju prethodnu poruku, ali čini mi se da sam ih poredio samo po prikupljanju podataka, tj. konkretno lozinki. S tim da mi ne možemo za sad znati da li Samsung baš prikuplja lozinke, odnosno da li nešto zloupotrebljava, i isto tako i za Microsoft. A mislim da je to da mobilnim OS-om opasnije, jer za mobilnim ti si jedna tačno osoba, a na kompjuteru jedna od nekoliko (ili malo više).

Google mene detaljno proucava vise od decenije. Ja sam im to dozvolio jer sam bio mlad i zelen kao danasnji jurisnici Windowsa deset. Moj voz da nesto sakrijem od korporacije Gugl je prosao, samim tim nista ne gubim koristeci Android telefon. Dok bi koristeci nove MS spijnuske metode iste te infromacije predao u njihove ruke a ja to ne zelim jer znam da dzabna W10 OEM licenca nije vredna mojih podataka. Morace da ponude nesto vise :)

Pa nije to nista novo, sve zavisi sta koristis, onda krene tolerancija i to je to.
Hard Core Android korisnik ne haje za nebezbednost platforme, ali kada je PC u pitanju, auuuuu tu je vec frka... W10 to je zlooo, spijunaza najveca.

Poslednja izmena:
argumenti vs bezobrazluk. zna se ko pobeđuje.

dex, ajde daj i meni broj kreditne kartice.
ja sam fin makar kao čika bili, pa ako može njemu ...

gari, vis-à-vis tvoje analogije sa islamom, ovo su veoma egzaktne činjenice, koje nemaju veze sa fenomenom verovanja, metafizičke kazne itd.
ali nažalost se tvoje poverenje u win10 , zasniva na subjektivnom verovanju, dakle - ti si taliban.

windows10 ja opasno parče softvera. ende.

Poslednja izmena:
Mislim da vremenom ljudi neće imati mnogo izbora. Imaćemo Windows 7 i 8.1 još koju godinu dok oni ne postanu kao Windows XP, a već sad svi kompjuteri se prodaju sa Windows 10. Biće ipak Linux, ali to ste već komentarisali (ja ga nisam koristio). A i neko ko hoće da ima koju igru na kompjuteru, on Linux verovatno neće i razmatrati. Samo će desetka postepeno postati najzastupljeniji sistem.

Meni inače ni ta usluga da se lozinke pamte u oblaku nije zanimljiva. Svakako ja to neću koristiti, neću tako sva jaja da nosim u jednoj korpi.

Pa i ti ako si negde nešto kupovao, isto su dao nekome broj svoje kartice. Možda su to čak i Google, Apple ili Microsoft.

I ovo za Islam, Talibane i Windows 10. A mi toliko dobro znamo kod Windows sistema sa možemo u detalje da razumemo sve što bi mi oni tamo u tom klipu napričali. :) I tu se sve svodi na to kome ću ja verovati. Kao i kad odem kod mehaničara - ako ja ne znam šta je na autu tačno pokvareno i nemam pojma o mehanici, mogu majstoru samo da verujem. Ove priče se svode na verovanje.

Poslednja izmena:

gari, vis-à-vis tvoje analogije sa islamom, ovo su veoma egzaktne činjenice, koje nemaju veze sa fenomenom verovanja, metafizičke kazne itd.
ali nažalost se tvoje poverenje u win10 , zasniva na subjektivnom fenomenom verovanja, dakle - ti si taliban.

windows10 ja opasno parče softvera. ende.
Moze post netom uplata, ne koristim kartice, nekako sve verujem da mi one bankarke non stop skidaju svaki x vecu proviziju...
Pay pal sam pokusao da otvorim i nisam uspeo, ne moze bez kartice.

Kokane aj priznaj da je Win generalno krs, sto bi tvrdio da je w10 nesto gori od w7 kad je sve to win...msm nemoj praviti razliku, nema smisla.

Ruzno je nekoga nazivati talibanom, srami se.

Poslednja izmena:
[youtube]z_ZpBN1Ttp4[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno