Hahaha koi ludaci opet se vracaju na win win, ipak ne mogu na linux [emoji33]
Critics claim that the report which condemned Limux, the council’s own flavour of Linux, was written by Microsoft partner Accenture, and that Microsoft’s recent move of its headquarters to Munich was connected to the decision.
Dok sam pri put bio na insideru, bila je ukljucena. Resio da pauziram i pogasio sve. Sada bi da se vratim. Upalio opet telemetrio, skinuo mi 14393.726. posle par minuta i vidim da mi se vratila opet poruka "your organization manages insider preview builds" i sivo fix me dugme bez mogucnosti da biram insider krug ili bilo sta drugo.Što si na insajder kad gasiš telemetriju?
Uobičajeno, "Igračka - plačka".I sad zbog toga ne radi...
Uobičajeno, "Igračka - plačka".
Može i nova instalacija ali malo okolo-naokolo, ono kao za invalide. Postoji i mogućnost ako si activirao sa MS account-om da prođe aktivacija sa Activation assistent-om.Drustvo,prosle godine sam pazario originalni Windows 7 kojeg sam upgrade-ovao na Win 10.To je bilo u onom periodu kada se moglo to uraditi besplatnvih dana mi dolaze nove komponente i bicu primoran za reinstalaciju Windows-a.Dali i dalje vazi taj besplatan upgrade,posto sam to vec uradio pre onog roka ili cu morati ostati na Win 7?
Čačkaj koliko hoćeš samo Macrium Reflect pa napravi full backup, 15 minuta i već si na starom. Ja uvek držim bar 2 "izdanja", jedan je čist install sa programima a drugi poslednja instalacija. MR resque na microSD kartici takođe.Tako sam cakao sistem cesto da mi je uvek nesto bagovalo i zezalo na neki drugi nacin do ludila. Onda sam prestao i sve je u redu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari