@Markic wtf sta je to sa leve? Neka phone info fora?![]()
Hahaah ja kazem levo a ono desno na slici :-D lol, pa cudno mi bilo posto mi nije setovana Kortana ;-)Pa to je fora pretrage putem desnog klika (Cortana), prvo što mi je palo na pamet da pretražim je bila prva tema u Windows Mobile podforumu, ako scroll-uješ dole dobićeš rezultate pretrage.
Postoji, ne znam za slow ja sam uvek na zadnjoj, 29 Jula izlazi RS2 za sve, posle mi insideri nastavljamo...Trenutno sam na 1511 build 10586.420 Davno sam izasao iz insider programa,pa me interesuje da li i dalje postoji onaj fast i slow ring?I koja je verzija na fast,a koja na slow?Cuo sam da na leto treba da izadje nova verzija za sve,jel to tacno?
Gde sad kada je najzanimljivije da se stane? svaka 3 dana novi build...nadam se da nece posustati ni posle RS2.10.0.14366 slow
10.0.14372 fast
Ja ne znam za vas ali ja cu najverovatnije da oladim malo, ostacu na RS1 dok ne dodje neki bas build koji donosi cudesa [emoji23]
10.0.14366 slow
10.0.14372 fast
Ja ne znam za vas ali ja cu najverovatnije da oladim malo, ostacu na RS1 dok ne dodje neki bas build koji donosi cudesa [emoji23]
Nije ti stigao, 371 je na slow a 372 na fast ring-u. Stigla 2 za 3 dana prošle sedmice. Ako ti se žuri, prebaci na slow ring, restartuj pa vrati na fast, obično počne download za sat - dva.10.0.14372??? zar nije 10.0.14371? ili meni još nije stigao taj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari