Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Pise da windows 10 imace podrsku do 2025 godina i posle sta ? A isto tako su najavili da je windows 10 posledni Windows ?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Verovatno, ja ne mogu da potvrdim, mozda neko kome se desavalo...
Kako mislis za pretragu direktno na desni klik? vidis to nisam ni probao...probacu kada dodjem kuci.

Poprilicno zarazna opcija,a pored toga i daje lepe rezultate.

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Sad gledam, imam i ja to...
Dobra stvar je ta pretraga, ne bih ni provalio.

Na HP laptopu, kada pritiskam taster F2 konstantno se aktivira smanjenje Brightness-a.

Cak i kada kliknem na neki fajl. Kako mogu da koristim taster F2 za Rename-ovanje fajlova?

Kako se ponasa sa fn+f2?

Imam na HP brend mašini legalan Win 7. Apdejtovao sam na Win 10. Da li treba da upišem negde nove podatke o registraciji (ime i prezime i te stvari)

Nema podataka u smislu serijskog broja, imena i prezimena, Microsoft na svojim serverima čuva podatke o aktivaciji, i vezani su za hardverski potpis tvog računara.
Znači sledeći put u slučaju reinstalacije (iste verzije windowsa 10 koja je sada na tvom računaru) će se sam aktivirati windows.

Prebacio sam desktop na 125%. Neke ikone mogu da idu do dole a neke ne :) Da li se to i vama dešavalo. Koja je najbolja aplikacija za sat i vreme ?

Pise da windows 10 imace podrsku do 2025 godina i posle sta ? A isto tako su najavili da je windows 10 posledni Windows ?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

To je najverovatnije za Windows TH2, sa Redstone-om će verovatno produžiti to.

Evo kako pretraga preko desnog klika radi kod mene u Edge-u:
Screenshot (31).png

@Markic wtf sta je to sa leve? Neka phone info fora? :)

@Markic wtf sta je to sa leve? Neka phone info fora? :)

Pa to je fora pretrage putem desnog klika (Cortana), prvo što mi je palo na pamet da pretražim je bila prva tema u Windows Mobile podforumu, ako scroll-uješ dole dobićeš rezultate pretrage.

Pa to je fora pretrage putem desnog klika (Cortana), prvo što mi je palo na pamet da pretražim je bila prva tema u Windows Mobile podforumu, ako scroll-uješ dole dobićeš rezultate pretrage.
Hahaah ja kazem levo a ono desno na slici :-D lol, pa cudno mi bilo posto mi nije setovana Kortana ;-)

Trenutno sam na 1511 build 10586.420 Davno sam izasao iz insider programa,pa me interesuje da li i dalje postoji onaj fast i slow ring?I koja je verzija na fast,a koja na slow?Cuo sam da na leto treba da izadje nova verzija za sve,jel to tacno?

Trenutno sam na 1511 build 10586.420 Davno sam izasao iz insider programa,pa me interesuje da li i dalje postoji onaj fast i slow ring?I koja je verzija na fast,a koja na slow?Cuo sam da na leto treba da izadje nova verzija za sve,jel to tacno?
Postoji, ne znam za slow ja sam uvek na zadnjoj, 29 Jula izlazi RS2 za sve, posle mi insideri nastavljamo...;)

10.0.14366 slow

10.0.14372 fast

Ja ne znam za vas ali ja cu najverovatnije da oladim malo, ostacu na RS1 dok ne dodje neki bas build koji donosi cudesa [emoji23]

Poslednja izmena:
Aha, onda cu sacekati taj 29 jula.Hvala svima na odgovorima.

Sent from my TCL S720

10.0.14366 slow

10.0.14372 fast

Ja ne znam za vas ali ja cu najverovatnije da oladim malo, ostacu na RS1 dok ne dodje neki bas build koji donosi cudesa [emoji23]
Gde sad kada je najzanimljivije da se stane? svaka 3 dana novi build...nadam se da nece posustati ni posle RS2.:)

Pa ja sam na insajderu :) @li me mrzi vise da instaliram nove verzije, zato cekam RS1 zvanican, a onda posle mesec dva cu verovatno kao i do sada opet na insajder :-D prokletstvo.
Kakvi su pre bili buildovi u pocetku kada se setim, pred kraj 2014 i recimo do leta 2015 ovo je sada ultra stabilno :)

Poslednja izmena:
Ako 29.7 izlazi RS1 ne znam sta bi mogli da dobijemo "novo" sto do sada nismo videli mi insajderi?!

Bas nista... :)

Bas tako, zato i nemam vise nameru da instaliram svaki insajder build do 29 posto je pointless ;-)

Da li je na Insider verziji implementiran notification counts koji se prikazuje u okviru taskbar ikonica universal aplikacija?

Koliko znam, jeste.

Odlicno ako je tako... Kad izadje Redstone krajem jula, definitivno cu se pozdraviti sa Skype i Viber desktop aplikacijama. :) Najvise me je izludjivalo to sto notification counts nije bio implementiran za universal aplikacije.

Iniverzalna Skype ne radi bas kako treba.. Nadam se da ce je srediti.

Vrh Dno