Resenje nije Win+p i kucanje na slepo sifre.
Vec Win+P i arrow down i enter.
Prebacio si da ti TV ili drugi monitor budu primarni.
Pogledajte prilog 188331
Ljudi pomoc ovo mi vec ovako pola sata vrti, a iskljucio sam real time protection, sta radi ovoliko sa disk usage 0 ... smara 360 security ume tako uzme I drlja nesto I drlja, defender to nije radio, sta je ovo ja mislio da sam se oslobodio loseg defendera kad gle ovo. Jedva otvorim chrome, a process ne mogu da ubijem ...
Aktivan je Avira I BitDefender engine, sta da radim sta sam pogresno podesio? imao neko slican problem?
Na slepo, sta ima da gledas kursor?
Zato ti kazem strelica dole i enter...
Ovo radis kada predpostavis da je se sistem podigao.
Imas li drugi monitor ili TV povezan na kartu?Mislio sam na kursor misa. Ima varijanta crn ekran i vidi se mis i crn ekran i ne vidi se mis. Meni je ova druga.. Slomicu nesto..
Sent from mTalk
Ok, dacu mu jos jednu sansu, ali sta da ukljucim onda Aviru ili Bitdefender? Koji je bolji engine?Zašto si uključio i Avira i Bitdefender?
Izabereš jedan od njih. I ne znam šta si drugo radio ali 360 je lagan i bolji od Pande.
Hajde napisi model te lude tastature...Nemam drugi mon. Win P u safe modu kaze cant project your screen.
Sent from mTalk
Ok, dacu mu jos jednu sansu, ali sta da ukljucim onda Aviru ili Bitdefender? Koji je bolji engine?
Hajde napisi model te lude tastature...
Probaj deinstalaciju sa Display Driver Uninstallerom (možda ostaju "repovi" od prethodnog drajvera pa te to zeza).K400, a pazi sad ovo, unninstaliram drajver za grafiku u safe modeu, restartujem, udjem regularno u win i posle par sekundi u winu opet crni ekran. J e b o t e.
Sent from mTalk
Probaj deinstalaciju sa Display Driver Uninstallerom (možda ostaju "repovi" od prethodnog drajvera pa te to zeza).
Hardverski da li je lako je proveriti.Probao, radi komp par minuta, graficku ne vidi vec pise 'basic windows display adapter' ili tako nesto, i posle par minuta opet kao da se promeni rezolucija (tipa kad palis neku igru) i opet crn ekran.. Sad vec sumnjam na neki hardverski problem..
Sent from mTalk
Probao, radi komp par minuta, graficku ne vidi vec pise 'basic windows display adapter'
Znaci da instalira windows svoje drajvere i tu zabrljavi, nadi u safe modu sve drajver i foldereProbao, radi komp par minuta, graficku ne vidi vec pise 'basic windows display adapter' ili tako nesto, i posle par minuta opet kao da se promeni rezolucija (tipa kad palis neku igru) i opet crn ekran.. Sad vec sumnjam na neki hardverski problem.. Koliko vise nemam snage za ova dr*anja to je strasno..
Sent from mTalk
Ako mi stigne nova mašina večeras ću instalirati Win10, skinuo sam ISO sa MS sajta prije nekih 7 dana, da li je izlazila novija verzija od tada pa da sad skidam ponovo? Koliko često izlaze novi buildovi? Da li se novi build na već instaliran windows dobija preko redovnog updatea?
Znaci da instalira windows svoje drajvere i tu zabrljavi, nadi u safe modu sve drajver i foldere
od AMD i one od MS.
Sve brisi samo ostavi ovaj folder od zadnjih istalacionih drajvera AMD. 15.12
Kada podigne sistem idi odmah na instalaciju drajvera da preduhitris windows.
Ne, pita za restart taman ih prepucavao jedne iste preko.Probao sam to i ranije, mada ne mogu da nadjem MS foldere za grafiku.. ali prebrzo ga instalira, znam koliko obicno traje instalacija drajvera, ovo bude gotovo za par sekundi, kao da totalno iskulira graficku i samo instalira onu Evolved aplikaciju i HDMI drajvere.. Ne nudi mi ni restart, kao sto uvek nudi kad zavrsi instalaciju, samo kao 'done'. Jel taj Crimson tako sljaka ne kapiram, ili ipak kao da ne vidi graficku uopste?
CPUID recimo ne izlistava graficku takodje.
Kad mu je mrsko da proveri što sam mu napisao....Očigledno da nikad nisi imao pokvarenu kartu. Između ostalog, tako i radi pokvarena karta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari