Evo ja sam pre mesec dana kupio sestri laptop (dakle nov proizvod iz 2015.), instalirao sam licenciran win 10, instalirao svoje drajvere (zvanične od asusa sa podrškom win10) i sve je to radilo ok par dana dok nisu počeli problemi. Zove me i kaže kao hvata wifi neko vreme i onda nestane mreže i nema šanse da se konektuje opet dok se ne restartuje laptop. Udjem remote na laptop, pogledam i vidim da je *****ni win sam skinuo i prebrisao stari (ispravni) drajver za wifi karticu i naravno taj neki "generic" pravi probleme. Nije problem, vratim ja sve kako je bilo, u gpedit-u definišem neke stvari za update, čekiram opcije da ne instalira drajvere u advance podešavanjima. Radilo je tako ok i nakon par dana opet ista priča...uz novi update eto ti i novog wifi drajvera, kao i generic sr**a za grafičku takođe. Nisam verovao da može nešto toliko *****no biti napravljeno. Opet vratim sve, itd da ne dužim priču. Pre 2 dana me zove opet i kaže kako joj se u sred kucanja seminarskog rada restartovao da bi izvršio update. Tada mi je pukao film i to veče sam instalirao win 7...zar je moguće da i pored toga što sam podesio da ne radi restart i update bez odobrenja opet zas**e stvar? Jel neko treba biti Hudini pa da koristi ovo go**o od sistema?