A i Windows 10 ima ugrađeno čitanje i mount ISO.Danas mi je win ponudio update, koji ne moze da se instalira, jer kao nije kompatibilan sa daemon lites koji koristim, pa bi njega morao da obrisem, da bi ga koristio.
O cemu se tu radi, jel neko imao slicnih problema?
***, a kako se pali komp sa Win10 ??? :d
Moze i tako...ali najbolji nacin je da podlozis sa nekoliko win7.Kažu da su benzin i šibica vrlo efikasni![]()
Мене већ два пута убија у појам проблем са "bad image" грешкама система. Мислим на овај проблем:
C:\xxx\xxx dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support."
Први пут није хтео да ради chrome и вибер, па сам урадио ресет система. Све је било добро до јуче. После све недеље од ресета.
Сада ми не ради Едге, control panel Ati, игра world of tanks...
Све сам пробао, осим антивируса. Мораћу то вечерас.
Онда команда scf /scannow после 11% стране и напише да не може да се заврши.
Tebe kao da plaćaju da se toliko kuneš u Windows 10? Vidim da na svaku zamerku ti imaš nešto "pametno" reći, bez uvrede.
Evo ja sam pre mesec dana kupio sestri laptop (dakle nov proizvod iz 2015.), instalirao sam licenciran win 10, instalirao svoje drajvere (zvanične od asusa sa podrškom win10) i sve je to radilo ok par dana dok nisu počeli problemi. Zove me i kaže kao hvata wifi neko vreme i onda nestane mreže i nema šanse da se konektuje opet dok se ne restartuje laptop. Udjem remote na laptop, pogledam i vidim da je *****ni win sam skinuo i prebrisao stari (ispravni) drajver za wifi karticu i naravno taj neki "generic" pravi probleme. Nije problem, vratim ja sve kako je bilo, u gpedit-u definišem neke stvari za update, čekiram opcije da ne instalira drajvere u advance podešavanjima. Radilo je tako ok i nakon par dana opet ista priča...uz novi update eto ti i novog wifi drajvera, kao i generic sr**a za grafičku takođe. Nisam verovao da može nešto toliko *****no biti napravljeno. Opet vratim sve, itd da ne dužim priču. Pre 2 dana me zove opet i kaže kako joj se u sred kucanja seminarskog rada restartovao da bi izvršio update. Tada mi je pukao film i to veče sam instalirao win 7...zar je moguće da i pored toga što sam podesio da ne radi restart i update bez odobrenja opet zas**e stvar? Jel neko treba biti Hudini pa da koristi ovo go**o od sistema? Meni to nije problem, po struci sam programer i snalazim se odlično ali šta je sa osobama koje se ne razumeju naručito dobro u ovu problematiku? Tako da te vaše kletve u win 10 možete da obesite mačku o rep, jer ne pije vode za sve druge "normalne" odnosno standardne korisnike. Naravno, više ljudi mi se žalilo na iste i slične probleme oko konkretnog sistema. Meni se takođe desilo da mi je update instalirao neki genric drajver za zvučnu i slušalice nisu radile. Nedugo nakon toga sam se vratio na 7icu.
I da ne bude sad kako samo pljujem po win 10, ima par stvari koje su uradili odlično ali dok god budu imali ovakav katastrofalno realizovan sistem ažuriranja to kod mene se neće koristiti.
Slažem se sa ljudima koji su rekli da je osećaj kao da koristim neku alpha "unstable" verziju nego gotov proizvod, po pitanju svakodnevnog ažuriranja sistema.
Koji laptop? koja je grafika u pitanju?
Sta ti update govori? izvini ali kako ti instaliras drajvere?Dell I3537 sa 8670M grafikom...generalno radi kako treba ali update prijavljuje da nije podržana.
Dell I3537 sa 8670M grafikom...generalno radi kako treba ali update prijavljuje da nije podržana.
Imas jednu instalaciju windowsa 10 u pokusaju...sta ti o windowsu 10 mozes da kazes? da nisi uspeo da ga instaliras?Na osnovu čega si doneo zaključak da nisam koristio win 7, win 8/8.1? Da me nećeš možda ti učiti kako da koristim i upravljam sa OS-om? Ne podcenjuj ljude tek tako majstore.
Ako se iznošenje konstruktivnih kritika iz iskustva na račun OS smatra kao "jadikovanje", onda sam ja na pogrešnom forumu.
Sta ti update govori? izvini ali kako ti instaliras drajvere?
Kakav update? skini ove drajvere Crimson Edition 15.12 , predhodno sa DDU pobrisi stare...
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows 10 - 64
mickk skini Radeon-Crimson-15.12-NI-EG-64Bit-With-DOTNet45-Win10-Win8.1-Win7.exe
Probaj da iskljucis C-states.
Ne razumem? Ugasio ga je, ništa ne treba dalje. A kad obrišeš, trebao bi sam da se opet uključi.
ma taj prozor da sklonim, to me nervira, svaki x kad dizem win on mi to izbaci, smara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari