Mladen_Brabus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.07.2013
- Poena
- 169
Ja sam jutros dobio neki update i sve je ok bez ikakvih bagova.
Instalirao sam svaki update do sad i ok je za sad.
Instalirao sam svaki update do sad i ok je za sad.
Zaustavite Windows Update service i promenite c:\windows\softwaredistribution u softwaredistribution_old.
Pokrenite Windows Update service...to bi trebalo da resi problem.
sad izbacio nako scana:
probam da nađem rešenje...
Zaustavite Windows Update service i promenite c:\windows\softwaredistribution u softwaredistribution_old.
Pokrenite Windows Update service...to bi trebalo da resi problem.
Skratili su vreme log ekrana, na otprilike pola ranijeg, ostalo je isto, bar je tako po mom iskustvu/proceni.Meni je danas taj update prosao bez problema, i imam osecaj da sve radi jos bolje, paljenje mi se cini isto dosta brze.
nema šanse da prođe Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB3081436)
probao sam sve, od brisanja C:\Windows\SoftwareDistribution\Download foldera, lokalnog skidanja update fajla, pa i Portable Updatera. uvek nešto odradi, ali sledeći restart javlja da update/paket nije prošao.
svi ostali updates od juče su prošli.
u pitanju je Win 10 LTSB N.
neko neku ideju?
E kako nije bas je osakacenaNeko rece , Windows 10 Enterprise LTSB N je osakacena 10-ka , nije osakacena to je verzija koja je objavljena na Microsoft MSDN Subscriptions sajtu , ko ne voli store i Windows mediu player dobra verzija za njega.
ono sa preimenovanjem nije upalilo
probao sad i ovo sa ovim instalerom ali mi izbaci sledecu poruku
Pogledajte prilog 176967
Neko rece , Windows 10 Enterprise LTSB N je osakacena 10-ka , nije osakacena to je verzija koja je objavljena na Microsoft MSDN Subscriptions sajtu , ko ne voli store i Windows mediu player dobra verzija za njega.
Ja ne razumem za sta su se uopste borili?
U stilu "ja to necu koristiti i veoma mi smeta ako to drugi hoce"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari