Poz, potrebna mi je mala pomoc. Naime sad sam instalirao clean Win preko onog Mediacreation tools sve je proslo kako treba ali kada hocu da ga aktiviram nema sanse da odradim aktivaciju..probao sam na sa raznim key production al nema sanse I preko cmd al opet nista...jel moze mala pomoc kako da ga aktiviram?? Hvala unapred![]()
Edge ne radi ukoliko se onemoguci UAC. Zasad nisam primetio da jos nesto "trpi" osim Edge-a.
To sam I probao al nema sanse, naravno nisam imao leg win jednostavno odradim sve kako treba u cmd I kad ukucam poslednju komandy slmgr /ato nece da ga aktivira..Ne znam u cemu je problem?? tj izvini nisam isao preko toga nego sam u Cmd kucao slmgr ipk key itd..
A ko ti to ugrozava privatnost ?Zasto uopste dozvoliti da ti ugrozavaju privatnost?
Haha ma jok bre
Sta je bitno to ? Cim vise ste zapoceli oko spionaze pocnite od one koju su najveci spiuni, a za sada nema ni jedan konkretan dokaz da MS bas spionira jel tako takoPa to je vec stara vest sad se bavimo desetkom ovde![]()
Napravis upgrade od windows 7 ili 8.1Ne mogu da instaliram windows 10 ,jer mi trazi product key,a ja ga nemam,jer nemam originalan windows 7. Dali nekako mogu da instaliram windows 10 i kako?
Ubacih i ja Win 10 pro. Ono što mi se sviđa je što je brz, čak za nijansu brži od Win 8.1. Ne sviđa mi se preterano interfejs. Može li ikako, zaboga, da se promeni ova bela boja boja se pojavljuje na vrhu svakog prozora :
http://prntscr.com/7ztqpi
Gde se nalazi screen saver?
Čitam ovde o nekoj Dark temi, gde se to nalazi?
+1Baš me interesuje objašnjenje na izjavu "Nema privatnosti na Win 10".
Kao na sedmici, osmic, 8.1 ili ubunutu bi imao. Pa čim uđeš na gugl ili čim pošalješ mejl tvoja privatnost je nestala, a i realno vjerovatno ti i nije neka interesantna koliko se ti ložiš da jeste. Nemoguće ti je na netu čuvati privatnost, ako ne možeš da se pomiriš sa tim ili konstatno želiš da kukaš, moj prijedlog je da dođete ovamo u Bosnu na planinu Lisinu i pomažete nomadima kao što je Zmaj od Šipova da održi svoje stado.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari