Probaj sa Windows 7 USB DVD Download Tool.2.98GB je iso a flash je 8GB
Ako nece onda rufus i napravi u FAT32 format.
Probaj sa Windows 7 USB DVD Download Tool.2.98GB je iso a flash je 8GB
Zar se ne gasi ovako UAC? http://cdn5.howtogeek.com/wp-conten...51e6bf7dd6c96.png.pagespeed.ic.l_M-iyl4Vi.png
Na ovoj enterprise n verziji kada se namesti da ne updejtuje drivere on to I poslusa, testiram vec neko vreme I ne nudi mi drivere uopste samo ove security fixeve.
Na WIndows 7 postoji specijalna zakrpa koji deaktivira nelegalne verzije Windowsa a zove se KB971033.
Ne cudi se, imam ja drugara koji i dalje insistira na win98se. Covek misli da je u pravu i to je u redu.![]()
Na WIndows 7 postoji specijalna zakrpa koji deaktivira nelegalne verzije Windowsa a zove se KB971033.
Formatiraj prvo fles u FAT32...Ostalo je jos da probam sa rufusom... Ne kapiram zasto nece jedno bar 10x sam radio sto 7 sto 8 na ovaj nacin. I vidim sad kad stavim na rufusu file system na fat32 on ga vrati i stoji na ntfs? Zasto?
Izvini a sto nebi govorio istinu,ne kapiram? I po kom kriterijumu si dosao do zakljucka da flesh ne radi a sve radi na njemu osim ovoga?
Ali zato mi ostali znamo...@bachi sa razlogom zeli anonimnost...inace bi ga ukrali Rusi.Ne znam za ranije Bachijeve spam postove ali u poslednjih par je bio u pravu sto se tice privacy i sl...
Da,MS nije prvi koji spijunira ali je stvarno prvi koji to debelo naplacuje (ostatak sveta) i zna svaki mikron vaseg kompa i navika.
Sad mi je jasna ta servis politika... ima velikih potencionalnih opasnosti...
Koristim godinama Net Limiter,super alatkica za kontrolu neta i Win 7 se lako stavi pod kontrolu... kada sam instalirao na Win 10...koji vatromet servisa koji bi da idu na MS servere.... ni meni se ne svidja to nikako....
PS: ne spamujem,samo skrecem paznju i na dark side of force...
Ubaci iso i pusti rufus da odradi šta treba...Ostalo je jos da probam sa rufusom... Ne kapiram zasto nece jedno bar 10x sam radio sto 7 sto 8 na ovaj nacin. I vidim sad kad stavim na rufusu file system na fat32 on ga vrati i stoji na ntfs? Zasto?
Javil bi mu pre pocetka da nema dovoljno prostora....onih preostalih 28% je verovatno nedostajuci prostor na sistemskoj particiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari