Stavi u BIOSu USB legacy support pa probaj.Ovde su rekli da ne treba rufus? Kad sam ga skidao sa MS izabrao sam usb opciju i on je cini se napravio boot verziju jer iz wina dize instal al ovako nece. Koliko znam ide opcija da bootuje sa USB FDD...
MC pravi UEFI. Win 7 MC pravi LegacyMozda MediaCreationToolx64.exe ne moze UEFI bootabilnu flesku da napravi vec samo Legacy , jel si na UEFI bootu?
Ovde su rekli da ne treba rufus? Kad sam ga skidao sa MS izabrao sam usb opciju i on je cini se napravio boot verziju jer iz wina dize instal al ovako nece. Koliko znam ide opcija da bootuje sa USB FDD...
Ovde su rekli da ne treba rufus? Kad sam ga skidao sa MS izabrao sam usb opciju i on je cini se napravio boot verziju jer iz wina dize instal al ovako nece. Koliko znam ide opcija da bootuje sa USB FDD...
Mozda MediaCreationToolx64.exe ne moze UEFI bootabilnu flesku da napravi vec samo Legacy , jel si na UEFI bootu?
To bi trebalo da piše u gde podešavaš boot prority. Kad Toshibe te pita jel ćeš UEFI ili legacy a kod Lenova je UEFi Default a pored medija piše npr EFI USB...govorim o novijim uređajima 2014 2015POdeseno je da prvo butuje sa usb,nije mi prvi put da ovako podizem sistem. Probacu sa usb legacy. Gde tacno i kako da vidim da li je uefi? Ako me nema,dizem sistem![]()
Mozda MediaCreationToolx64.exe najverovatnije detektuje koji je bios pa na osnocu toga pravi legacy ili uefi , ne verujem da je samo za uefi , mnogo ljudi i dalje ima legacy boot!Pa ja sam na mašini potpisa instalirao Windows 10 u UEFI modu, prepoznao je UEFI flash, a pravljen je baš preko MediaCreationToolx64.exeImam Asusov logo tokom startup-a i tokom setup-a je bio, a MSINFO32 kaže za bios mode da je UEFI. Dakle, može, Asusov BIOS prepoznaje UEFI flash koji je pravljen preko MediaCreationToolx64.exe.
100% siguran. A nije cudno sto si na nekom kompu i tako butovao flesic jer neki BIOS-i ga i tako mogu videti ...cak su postojali flesici sa emuliranim floppy drive-om na sebiJesi li siguran ja sam na jednom laptopu podigao flesku sa USB FDD?
Mozda MediaCreationToolx64.exe najverovatnije detektuje koji je bios pa na osnocu toga pravi legacy ili uefi , ne verujem da je samo za uefi , mnogo ljudi i dalje ima legacy boot!
Neznam sto maticne imate ali kod mene je uvek me pita dali hocu kako uefi ili legacy instalaciju
Kako mislis isto? pa ti pravis onda boot usb...nije problem da skinem i tako,imam brz dl ali zar nece biti isto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari