nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375

Zabo mi je upgrade gotovo pri kraju na ovoj poruci, ovako stoji već dvadesetak minuta. Da čekam još ili da uradim nešto?
Da li clean install moze da se odradi iz opcije settings pa recovery?
A ne, kod mene je i dalje 7ica 80% vremena, 8ica 19,999%. 10ka stoji samo za probu. Evo posle nedelju dana nema nikakvih promena ni updateova, bas me zanima da li ce sledece nedelje srediti bar te vece bugove.kako nama tako I tebi
Pa kreiraš na fleš i pokreneš setup.exe iz windowsa. Tako mora da radi.Резервисао сам вин 10 одавно, али и даље нема надоградње. Пише да ће ме обавестити кад буде спремно, али ево већ трећи дан ништа. Пробао сам и преко media creation tool, али изађе обавештење "Setup couldnt start properly. Please reboot yput PC and try running Win 10 Setup again". Пробао, неће :d
Pa kreiraš na fleš i pokreneš setup.exe iz windowsa. Tako mora da radi.
Nemože, prvo upgrade, registracija na MS pa onda može clean.Skinuo sam .iso fajl sa MS sajta, zeleo bih cleen instalaciju. Imam legalan Win 7 pro 64 bita, akademski, da li sa tim ključem mogu sa uradim cleen instalciju Win 10 pro?
Znači pri instalaciji da unesem ključ od Win 7 pro, a po završenoj isntalciji da aktiviram windows?
Možda ćeš ti morati par puta klikniti activate da bi se aktivirao a možda će i on sam jer su serveri sad u redu. Kad budeš radio clean ne zaboravi da kad te pita za key proizvoda to preskačeš.Aha, samo jos jedno pitanje. preko media creation tool (valjda se tako zove ) skinuo sam .iso fajl, narezao na dvd. Sada samo iz Win 7 pokrenem setup.exe i on dalje ce da odradi sve sam. Kada zavrsi sa tim procesom, win 10 ce biti aktiviran jer je i Win 7 aktiviran jel tako?
Kada se sve ovo gore napisano zavrsi onda mogu cleen instalaciju?
Ja sam čuo, nezvanično, da one klasične opcije neće biti jet sve prebacuju na 365.Jel se planira predstavljanje Office 16,ali one klasične verzije?Vidim da je ima za Mac,ali za Win je i dalje nema
Ja sam čuo, nezvanično, da one klasične opcije neće biti jet sve prebacuju na 365.
Svaku novu verziju sa svim opcijama ćeš dobiti ako si pretplaćen.
Kako se u Tapatalk za Windows označava forum kao pročitan? Očajno odrađena aplikacija, vrlo nepregledna na računaru.
Intel Core prve generacije sa integrisanom Intel GMA HD grafičkom? Jel sve ok sa drajverima za grafičku?
To i ja primetihKako se u Tapatalk za Windows označava forum kao pročitan? Očajno odrađena aplikacija, vrlo nepregledna na računaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari