krale
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2014
- Poena
- 210
Da legalan jeI opet jedno pitanje... Kad se instalira ovaj win10 jel je on onda legalan bez obzira sa koje verzije se prelazi na njega ili ne?
Da legalan jeI opet jedno pitanje... Kad se instalira ovaj win10 jel je on onda legalan bez obzira sa koje verzije se prelazi na njega ili ne?
Znaci ja pre upgrade-a unistim kms pico sa 8.1 i sve bude ok kad instalira w10? Sorry 4 my bad Serbian lengvidj![]()
To i mene zanima (mozda zbog KMS servisa)
Sta mislite, da li ce sad Microsoft redovno da izbacuje azurirane ISO fajlove, ono da ne mora da se update-uje RTM od nule svaki put? Mislim da je logicno, ako moze Marfi78 da napravi za Win7/8, mogli bi i oni.
Meni je skinuo sve.Folder je težak 6 GB,skinuo je i drajvere.Evo kako to sada izgleda:
Pogledajte prilog 175816
EDIT:Čekam sada da mi ponudi apdejt,pošto kažu da ovaj setup app,izbacuje neku grešku
imaš li negde esd file?
Meni je skinuo sve.Folder je težak 6 GB,skinuo je i drajvere.Evo kako to sada izgleda:
Pogledajte prilog 175816
EDIT:Čekam sada da mi ponudi apdejt,pošto kažu da ovaj setup app,izbacuje neku grešku
Meni uopste nema tog foldera a zauzeo je mesto na particiji? Imam win7 sp1 64bit...
Pogledajte prilog 175819
Moj Windows BT folder je 2,92 GB za Windows 10 Pro x64. Ne znam da li treba još nešto da skida. Na Win 8.1 svi update-ovi instalirani. U download folder-u imam ESD koji po nazivu kaže da je u pitanju Windows 10 10240.16384 (10240.16384.150709-1700.th1_CLIENTPRO_RET_x64fre_en-us.esd). Jel instalacija kreće danas ili sutra?
Never mind. BT folder raste. Još uvek nešto skida.
Edit:
Uspeo sam da konvertujem ESD u ISO sa ESD Decypter. Da li radi, nemam pojma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari