Evo i meni se pojavio windows bt folder tezak 140mb na windows 8.1 enterprise![]()
Kucna varijanta legalan kljuc, samo sam promenio u regeditu pre 30tak dana enterprise u professional i rezervisaoU firmi ili kućna KMS varijanta? Krenuli su ipak da upgrade-uju na 10ku i Win 8.1 Enterprise?![]()
Kucna varijanta legalan kljuc, samo sam promenio u regeditu pre 30tak dana enterprise u professional i rezervisao![]()
Ipak je isti. Sad sam završio kreiranje drugog ISO fajla sa WIM formatom. Veličina je 3.71 GB.Buni me samo veličina fajla, ispalo je da je današnji osetno manji od onog od 15.7.![]()
Ipak je isti. Sad sam završio kreiranje drugog ISO fajla sa WIM formatom. Veličina je 3.71 GB.
Meni više odgovara ESD format jer onda instalaciju mogu da smestim na flešku od 4GB. Dve fleške koje imam nakon formatiranja su 3,65GB i 3,7GB. ESD od 3GB taman dobro dođe.
Bre, da sam znao da će i danas da isporuče build od 15.7 ne bih brisao Windows 10. Mislio sam da će danas da ide update-ovan ESD.
Ja opet ne kontam taj esd sta je to tako specijalan od obicnog iso ?
I u cemu je razlika izmegu esd i iso sa esd samo gubis vremena dok ga konvertiras u iso a iso samo skines i uradis installESD je enkriptovan format. Dekriprcijom ESD fajla dobija se stari dobri ISO image...![]()
I u cemu je razlika izmegu esd i iso sa esd samo gubis vremena dok ga konvertiras u iso a iso samo skines i uradis install
Znaci ova wzt sto je kacio na torrentu ta je finalna verzija koj sad pusta ms za upgrade ? Ako je ta da ne cekam i veceras da uradim odma clean installBaš je u gubljenju vremena i razlika... Ali, bitno je da smo tako dobili ISO još 15.7.![]()
Znaci ova wzt sto je kacio na torrentu ta je finalna verzija koj sad pusta ms za upgrade ? Ako je ta da ne cekam i veceras da uradim odma clean install
Znaci mogu da uradim clean install da se ne bavtam oko cekanja upgrade od wuOnaj ISO od 15.7. što se vrti je finalna verzija, ista kao današnji ESD, potpuno isti build.
Znaci mogu da uradim clean install da se ne bavtam oko cekanja upgrade od wu
Ja sam pred toa napravio preko 2-3 puta upgrade pa sam vracao windows 8.1 vise su me registrirali msŠta ćeš sa aktivacijom? Moraš prvo aktiviran 8.1 da upgrade-ješ na 10ku, pa tek onda možeš da odradiš čistu instalaciju 10ke, zbog aktivacije. Možeš sa odradiš upgrade preko ISO fajla sa torrenta.
Ja sam pred toa napravio preko 2-3 puta upgrade pa sam vracao windows 8.1 vise su me registrirali ms
Insider "luzeri" ga imaju već nekoliko dana, čeka se ponoć u Redmondu samo da se potvrdi i možda po koji updejt.Šta je sa nama insider luzerima ? Sta se desava nakon 29-tog ?
Zasto uopste praviti ISO? Zar nije dovoljno samo kopirati sve fajlove iz windows BT foldera na usb flash, restartovati komp i uraditi clean install?
Treba ti samo install.esd da se napravi ISO a tako može da se napravi butabilni disk/USB.Zasto uopste praviti ISO? Zar nije dovoljno samo kopirati sve fajlove iz windows BT foldera na usb flash, restartovati komp i uraditi clean install?
Treba ti samo install.esd da se napravi ISO a tako može da se napravi butabilni disk/USB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari