Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Znaci ja pre upgrade-a unistim kms pico sa 8.1 i sve bude ok kad instalira w10? Sorry 4 my bad Serbian lengvidj :D

nervira me ovo za zvuk idalje se javlja problem, i posle restarta radi inace via integrisana zvucna mi je, i ne pomaze ono menjanje kvaliteta sa 16 bita na 24 i obrnuto...
ne znam zasto nemogu da izbace kasvetan dravjer za 10ku, inace sve ostalo sljaka super, i pitanje vezano za 7micu koji update tj kb treba da se instalira da bi krenulo sa upgradeom na 10ku

Untitled-1.jpg

Kod mene ovako stoji...

Vec mi je zauzeo mesto na c particiji ali mi je antivirus blokirao neke drajvere za win10 pa sam ih stavio na trust list,ne kapiram kako je to prevideo kao virus ili malware???

Poslednja izmena:
Kod mene jos nista, bio neki update od 6MB, Win7 Home Premium. Nema nista na C jos uvek. Sta mislite, da li ce sad Microsoft redovno da izbacuje azurirane ISO fajlove, ono da ne mora da se update-uje RTM od nule svaki put? Mislim da je logicno, ako moze Marfi78 da napravi za Win7/8, mogli bi i oni.

Kod mene uveliko skida win10, primetio sam u idle da nesto vuce net kad ono to.
edit: A nisam instalirao sve critical updejtove u WU.

Meni je skinuo sve.Folder je težak 6 GB,skinuo je i drajvere.Evo kako to sada izgleda:
w10.png
EDIT:Čekam sada da mi ponudi apdejt,pošto kažu da ovaj setup app,izbacuje neku grešku

Poslednja izmena:
Sta mislite, da li ce sad Microsoft redovno da izbacuje azurirane ISO fajlove, ono da ne mora da se update-uje RTM od nule svaki put? Mislim da je logicno, ako moze Marfi78 da napravi za Win7/8, mogli bi i oni.

Verovatno ćeš moći i sam da to radiš nekim alatom. MS izbacuje te ISO fajlove, ali ne toliko ažurno ko marfi :)

Ako vam je skinut win bice u tom $windows.bt folderu a ako ga jos skida bice u c/windows/software distribution/ download

Moj Windows BT folder je 2,92 GB za Windows 10 Pro x64. Ne znam da li treba još nešto da skida. Na Win 8.1 svi update-ovi instalirani. U download folder-u imam ESD koji po nazivu kaže da je u pitanju Windows 10 10240.16384 (10240.16384.150709-1700.th1_CLIENTPRO_RET_x64fre_en-us.esd). Jel instalacija kreće danas ili sutra?

Never mind. BT folder raste. Još uvek nešto skida.

Edit:

Uspeo sam da konvertujem ESD u ISO sa ESD Decypter. Da li radi, nemam pojma.

Poslednja izmena:
Moj Windows BT folder je 2,92 GB za Windows 10 Pro x64. Ne znam da li treba još nešto da skida. Na Win 8.1 svi update-ovi instalirani. U download folder-u imam ESD koji po nazivu kaže da je u pitanju Windows 10 10240.16384 (10240.16384.150709-1700.th1_CLIENTPRO_RET_x64fre_en-us.esd). Jel instalacija kreće danas ili sutra?

Never mind. BT folder raste. Još uvek nešto skida.

Edit:

Uspeo sam da konvertujem ESD u ISO sa ESD Decypter. Da li radi, nemam pojma.

Koliko je težak ISO?

3GB. S tim da sam ja išao na opciju 2, da koristi ESD format, kao Windows 8.1 instalacija.

Šta je sa nama insider luzerima ? Sta se desava nakon 29-tog ?

Drugačiji je raspored opcija u poslednjem ESD Decrypter-u. Po tom linku ja sam išao na opciju 3. Sad sam pustio da odradi drugi ISO sa opcijom 4, odnosno opcijom 1 u novom ESD Decryper-u.

Vrh Dno