Nasao sam jos jedan bug malopre, usb diskovi se pojavljuju duplo u sidebaru Explorera, bas je zanimljivo kad prikacite 2 eksterna diska, 1 dvd, flash i telefon, odjednom 10 novih uredjaja!
Mozes li ovde da postavis program ili link?
Ја сам давно пробао разне и остао на 8GadgetPack са овог линка, има неке нове геџете а додао сам још пар старих и тако иде и 8 и 8.1 и сада 10. Колико год да су сумњиви па протерани, ја морам да их набацим.Desktop gadgets enabler:Za dve sekunde se instalira,i vraca gedzete isto kao na sedmici.
Ovo je najbolja verzija
http://gadgetsrevived.com/download-sidebar/
Na tom sajtu postoji i katalog gadgeta..
I zar nije sada ovako bolje?
Naiso je gorgilije na problem i udruzenim snagama ste mu resili problem bez da je iko dobacivao ili pisao kako to nece raditi kako je windows 10 sada zbog toga los i slicne troll poruke koje se znaju ubacivati povremeno od nekih sada ne pristunih osoba.
I ja potvrdjujem.Potvrđujem ovaj bug.
Kako sad to, pa ja sam ovde citao da nikad nijedan update nije nekom srusio sistem. Forsirani updateovi su odlicna stvar, bas dobro sto su to uveli!
Nasao sam jos jedan bug malopre, usb diskovi se pojavljuju duplo u sidebaru Explorera, bas je zanimljivo kad prikacite 2 eksterna diska, 1 dvd, flash i telefon, odjednom 10 novih uredjaja!
Ček bre, nešto što sam imao normalno na tacni u Windowsu 7, sada moram preko registri editora da budžim i treba da pišem da je Windows 10 dobar zbgo toga?
Budimo realni.
Kako sad to, pa ja sam ovde citao da nikad nijedan update nije nekom srusio sistem. Forsirani updateovi su odlicna stvar, bas dobro sto su to uveli!
Fazlinovic Vec nekoliko puta tjeras ljude sa teme koji se zale na windows 10. Chill the fuck out. Nije tvoja tema niti je ovo fanbojz only. Kada ne bi postojala kritika, zivjeli bi smo u svijetu šarene laže. Ako tebi smetaju ljud koji kritiziraju najpopularniji i najrelevantniji OS, nemoj dolaziti na temu, je li tebe 'ko tjera da citas postove ?
I na tvoje beskrajno pitanje: da li te neko tjera da koristis win10. Tjera. DX12 je win10 ekskluziva. Da ne spominjem gašenje drivera za win8 od strane amd-a itd. Isto se moze desiti i sa win10, fovorziranje novijeg OS-a koji nije nuzno bolji.
U redu je kritikovati, ali kritika sadrzava opis problema i ne mora biti izrecena hejterski. Kad je sadrzajna onda je korisna ali ako neko upadne sa jednom recenicom onda to sigurno nije konstruktivna kritika vec kritika zbog kritike. Bespotrebno se dize tenzija a to nije u interesu teme i vecine korisnika.Fazlinovic Da si živ i zdrav, vec se dogodilo. Zadnji driveri za win8 su: 4/25/2014. Guglaj: AMD drop support for Windows 8.0. I prije nego sto podjes spamati sto ne koriste win8.1. Neke stvari ne rade na 8.1 kao na osmici. Cak i njihovi prokleti driveri koji su nesposobni.. konkretno i u mom slucaju na laptopu sa HD8750 gdje sam primoran koristiti win8 zbog gomile gresaka na win8.1 sa driverima i ako istina, ni intel ni AMD karta ne radi kako treba.
Ali nevermind, da ne idem u off topic, poenta je da ljudi imaju pravo da kritikuju proizvod. Samo bespotrebno kreiras spam na i ovako preopterecenoj temi.
Ovo nije nista da vidis samo kakav marketing su napravili MS od Windows 7 to je bilo ludilo od OS windows 10 je gola voda za njegaTema je stvarno pretrpana, izgleda da se dosta ljudi intersuje.
Uveliko je premasila win 8.1 temu i vrlo brzo ce dostici windows 7.
Ako je suditi po brojkama windows10 se dobro kotira.
Uzimajuci u obzir da jos nije ni izasao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari