Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Izasao fix za instalaciju Windows photo Viewer:

Prilozi

• Install Windows Photo Viewer Windows 10 10240.rar
    280 bajta · Pregleda: 53
WPV nisam u životu koristio a inace sam insider od 10130.

Radi 100% samo je disable-ovan u regeditu , uz ovaj fix je otkljucan!

I zar nije sada ovako bolje?

Naiso je gorgilije na problem i udruzenim snagama ste mu resili problem bez da je iko dobacivao ili pisao kako to nece raditi kako je windows 10 sada zbog toga los i slicne troll poruke koje se znaju ubacivati povremeno od nekih sada ne pristunih osoba.

To je ista fora kao i za desktop gadgete,koji su bili u win7,pa su ukinuti u win8.Ali uz pomoc malog programa,lako se "enejbluju".Takodje odlicno rade i u win10.

Naravno, @Darkodar majstor za ova resnja za rad na gurku.

Sinoć očito nisam razumeo kako se manifestuje taj bug, ali sam ga provalio danas. Nemoguće je disable-ovati Ethernet adapter iz Network-a u Control Panel-u, niti je moguće videti Properties adaptera. Vrlo ozbiljan bug! Network se momentalno zatvara pri pokušaju prethodno navedenog...

Idite na Network and Sharing Center u CP-u, zatim Change Adapter Settings i probajte...

Izgleda da krešuje Explorer.exe u ovom slučaju. Moraju hitno da srede ovo.

Ti si taaajjjjj!

Hehehe, naisao i ja na taj problem, tako kresuje ali ako ides na control panel/device manager onda moze disable/enable.

Kb3074681 je doneo velike probleme mnogima , svi cekaju fix , ne moze da se obrise nijedan program u Control Panel , Programs and feature , odmah kresuje cim odes na uninstall!

Kod mene Kb3074681/ Control Panel , Programs and feature / uninstall radi korektno , radi probe obrisao sam jedan program - qbittorrent...

Danas dok sam bio na poslu instalirao mi neki win update, ali nisam video koji jer nisam bio prisutan i sad nemam onaj watermark evaluation copy u donjem desnom uglu? Sta je to tacno? Nisam dugo pratio temu, pa ne znam sta sam propustio od informacija.

Danas dok sam bio na poslu instalirao mi neki win update, ali nisam video koji jer nisam bio prisutan i sad nemam onaj watermark evaluation copy u donjem desnom uglu? Sta je to tacno? Nisam dugo pratio temu, pa ne znam sta sam propustio od informacija.
Nista bitno...RTM! ;)

Nije to update , ceo Windows 10 10240 ti je instalirao.

Jel sme da se odradi delete Windows.old foldera preko disc clean-upa?

Kb3074681 je doneo velike probleme mnogima , svi cekaju fix , ne moze da se obrise nijedan program u Control Panel , Programs and feature , odmah kresuje cim odes na uninstall!
Kako sad to, pa ja sam ovde citao da nikad nijedan update nije nekom srusio sistem. Forsirani updateovi su odlicna stvar, bas dobro sto su to uveli!

Nasao sam jos jedan bug malopre, usb diskovi se pojavljuju duplo u sidebaru Explorera, bas je zanimljivo kad prikacite 2 eksterna diska, 1 dvd, flash i telefon, odjednom 10 novih uredjaja!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno