Izasao fix za instalaciju Windows photo Viewer:
Nije Vuče, nije isti, onaj iz 7mice i 8mice vuče korene iz Office XP i ja ga još imam.Kako nije? vidis sta pise...![]()
Radi 100% samo je disable-ovan u regeditu , uz ovaj fix je otkljucan!
Vidim da si glavni tamoJa to sa My digital life foruma uglavnom preuzimam.
Sinoć očito nisam razumeo kako se manifestuje taj bug, ali sam ga provalio danas. Nemoguće je disable-ovati Ethernet adapter iz Network-a u Control Panel-u, niti je moguće videti Properties adaptera. Vrlo ozbiljan bug! Network se momentalno zatvara pri pokušaju prethodno navedenog...
Idite na Network and Sharing Center u CP-u, zatim Change Adapter Settings i probajte...
Izgleda da krešuje Explorer.exe u ovom slučaju. Moraju hitno da srede ovo.
Kb3074681 je doneo velike probleme mnogima , svi cekaju fix , ne moze da se obrise nijedan program u Control Panel , Programs and feature , odmah kresuje cim odes na uninstall!
Kb3074681 je doneo velike probleme mnogima , svi cekaju fix , ne moze da se obrise nijedan program u Control Panel , Programs and feature , odmah kresuje cim odes na uninstall!
Kod mene Kb3074681/ Control Panel , Programs and feature / uninstall radi korektno , radi probe obrisao sam jedan program - qbittorrent...
Krešuje, ali samo u slučaju desni klik na program u listi instaliaranih programa pa Uninstall....
Nista bitno...RTM!Danas dok sam bio na poslu instalirao mi neki win update, ali nisam video koji jer nisam bio prisutan i sad nemam onaj watermark evaluation copy u donjem desnom uglu? Sta je to tacno? Nisam dugo pratio temu, pa ne znam sta sam propustio od informacija.
To je ista fora kao i za desktop gadgete,koji su bili u win7,pa su ukinuti u win8.Ali uz pomoc malog programa,lako se "enejbluju".Takodje odlicno rade i u win10.
Danas dok sam bio na poslu instalirao mi neki win update, ali nisam video koji jer nisam bio prisutan i sad nemam onaj watermark evaluation copy u donjem desnom uglu? Sta je to tacno? Nisam dugo pratio temu, pa ne znam sta sam propustio od informacija.
Sme se ako ne planiras da vracas stari osJel sme da se odradi delete Windows.old foldera preko disc clean-upa?
Kako sad to, pa ja sam ovde citao da nikad nijedan update nije nekom srusio sistem. Forsirani updateovi su odlicna stvar, bas dobro sto su to uveli!Kb3074681 je doneo velike probleme mnogima , svi cekaju fix , ne moze da se obrise nijedan program u Control Panel , Programs and feature , odmah kresuje cim odes na uninstall!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari