krale
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2014
- Poena
- 210
Nije tu je isti kontrol panel bez windows updateJel u finalnoj verziji uklonjen stari control panel iz Win7?
Nije tu je isti kontrol panel bez windows updateJel u finalnoj verziji uklonjen stari control panel iz Win7?
Није ни мени хтео. Овако уради->Sources->Setup->No thanks->Skip Win key->Custom:Install Windows only(advanced)->Изабери партицију и цепај. Не знам да ли утиче ако се изабере local account али ја сам прво са локалним ушао, видео да је активиран и онда улоговао са MS. Остао активиран. Колико овај edge брже ради од Chrome:wall: али нема Last pass екстензију још увек тако да ћу се сигурно вратити на њега. Такође исти табови отворени у оба претраживача, chrome 150mb, Edge 25mb са 0% CPU usage.
:d ovo je isti krs samo drugi hard, moglo bi se reci ima se hardova ( onaj dinosaurus od malopre)Vuce koliko ti imas kompova/laptopova u kuci?
Dobro je odradio murphy78 to za Windows update turn off ali ne preporucujem da se koristi dok ne izadje finalna verzija 29 jula!
Mozda na reklami, u praksi nema razlike. 7ica radi odlicno i sa SSDom i sa HDDom. 8ica isto radi odlicno i sa SSDom i sa HDDom, znaci da nije specijalno optimizovan za SSD. Ako 10ka radi bolje sa SSDom nego sa HDDom onda su ursali motku jer 99% racunara ne koristi SSD!Od windows 8 je sve vise optimizovan za SSD kad instaliras windows on sam prepoznaje dali koristis ssd ili hdd i tako automastki sve uklucuje i isklucuje dok na windows 7 treba sam da podesis trim hibernacija system restore i ostale drangulije
Murphy izmislja toplu vodu na ovu vrucinu, to isto dobijes kad disableujes WU servis.Dobro je odradio murphy78 to za Windows update turn off ali ne preporucujem da se koristi dok ne izadje finalna verzija 29 jula!
Pa windows 8.1 ne radi bas dobro sa hdd 80 % od vreme silije hdd dok windows 7 nema taj problem sa hddMozda na reklami, u praksi nema razlike. 7ica radi odlicno i sa SSDom i sa HDDom. 8ica isto radi odlicno i sa SSDom i sa HDDom, znaci da nije specijalno optimizovan za SSD. Ako 10ka radi bolje sa SSDom nego sa HDDom onda su ursali motku jer 99% racunara ne koristi SSD!
O kakvoj finalnoj verziji je reč? Zar ovaj build nije finalna verzija? A i da postoji neki drugi build, bio bi leak-ovan. Morali su da ga završe kako bi partneri mogli da ga instaliraju na nove mašine.
Murphy izmislja toplu vodu na ovu vrucinu, to isto dobijes kad disableujes WU servis.
Tek se o licencama nista ne zna, prolaze aktivacije sa istim serijskim a neki sa legalnim ne uspevaju, bice veselo za nedelju-dve kad krene masovni upgrade.Moguce je da ce jos jedna verzija izaci 29 jula ali Microsoft nece dirati besplatnu licencu insiderima kojima je dao za 10240 , tako da ce i ta verzija ako izadje ostati besplatna za insidere!
Ja sam jos na windows 8.1 posto kaspersky jos nije kompitabilan sa windows 10 pa cekam da srede to za da mogu da predjem na windows 10Ne siluje nista to ste mozda vi imali takve probleme pa ste se zato preporodili na 10ki.
Ja sam jos na windows 8.1 posto kaspersky jos nije kompitabilan sa windows 10 pa cekam da srede to za da mogu da predjem na windows 10
Ja ga koristim od 1999 godine svaku godinu kupujem licencuSta ce ti kaspersky koji ti sajtove posecujes?
Da ako imas pentium 4Kaspersky opterecuje komp.
Onda bolje backup da pravis (i file history i system image, na onaj restore nemoj da gubis vreme) nego sto placas Kaspersky!Ja ga koristim od 1999 godine svaku godinu kupujem licencu
Moram da imam antivirus jednu godina mi je sjebao celi kompjuter sa svim podatocima su bili u enkripcija i nisam mogao nikako da ih vratim sta je sigurno sigurno![]()
Ma nije mnogo 12-15 evra je licenca na ebay ili g2a a toliko pare dajem nedelno za cigareOnda bolje backup da pravis (i file history i system image, na onaj restore nemoj da gubis vreme) nego sto placas Kaspersky!
Kad instalira, molim te vidi koja ja verzija. Trenutna verzija mi je 353.30 (poslednja sa Nvidijinog sajta)...
Moguce da je to driver samo za notebook ne i za desktop!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari