Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Instalirao Windows 7 Ultimate 64bit na VMware Workstation i aktivirao sa Daz Loaderom zatim upgrade na Windows 10 10240 64bit i nije bio aktiviran , posle par restarta se aktivirao sam zauvek tacnije permanent!

I meni se pojavio taj update za Nvidiu. Takodje starija kartica u pitanju.

Evo 32-bit, sljaka odlicno...

Screenshot (21).png

A 64 bit jel si brisao kad si instalirao 32bit ili ti je to sa drugog harda?

A 64 bit jel si brisao kad si instalirao 32bit ili ti je to sa drugog harda?
Sa drugog harda, imam ga od pocetka isto insider upgrade sa windowsa 7.

4k ide dobro cak zauzece memorije nije veliko.

Screenshot (23).jpg

Poslednja izmena:
Da li 4K svi testirate u window modu? I meni radi ok tako, ali kad je full screen onda secka. C2D E8400cpu; 8GB DDR3; HD5450 GPU

Čudno.

Ja Win 10 koristim već tri dana i nisam primetio ama baš ni jedan bag niti da se nešto čudno ponaša.

Sve radi kao sat (igre,programi,YT...).

Startuj Chrome. Otvori 2-3 tab-a i pusti neki youtube klip i prati zauzeće procesora.

64 bit

Možda se nešto izbagovalo ako si radio nadogradnju,ja sam Win 10 instalirao na prazan formatiran hard.

Poslednja izmena:
Ajd da podelim i ja svoja iskustva, win 10 koristim već nekih 20-ak dana i za tih 20-ak dana sam naišao samo na 1 problem, java u chrome-u ali to opet nije do windowsa. Što se YT i opterećivanja sistema tiče ni to nije nešto posebno, evo screenshot-a sa 5 YT klipa koji rade u isto vreme (64bit Chrome).... Ja stvarno ne znam gde pojedini članovi nalaze tolike bugove.

Edit:
Sad se setih da jedino kursor ponekad zna da se izobliči i što je neko već pomenuo ona crtica za selektovanje teksta npr je duplo veća nego što bi trebalo.

Prilozi

• Yt.jpg
    Yt.jpg
    415.5 KB · Pregleda: 150
Poslednja izmena:
Odradio sam clean install juče. Evo, meni kida i preko 50%...

Nije ovde kriv Windows 10, već Google i/ili Nvidia.

Prilozi

• chrome_cpu.JPG
    chrome_cpu.JPG
    68.7 KB · Pregleda: 155
Na forum ?

Možda ti neki program radi u pozadini.

Nemoguće da je toliko zauzeće kad si na forumu.

Meni ne prelazi 1-2 %

Na forum ?

Možda ti neki program radi u pozadini.

Nemoguće da je toliko zauzeće kad si na forumu.

Meni ne prelazi 1-2 %

Moguće je, itekako, nažalost... Testirao sam sad 10 puta. Evo i slika. Prva slika dok je otvoren forum, druga bez foruma.

Problem je što mi je forum skoro uvek bio otvoren dok sam gledao YT pa sam mislio da YT kolje CPU.

Prilozi

• cpu_bench_forum.JPG
    cpu_bench_forum.JPG
    117.1 KB · Pregleda: 158
  • cpu_bez_bench_foruma.JPG
    cpu_bez_bench_foruma.JPG
    103.3 KB · Pregleda: 152
E ljudi upravo mi se pojavila ikonica Get Windows 10 da skidam ili jos uvek ne valja posto mi se cini da 29.7 izbacuju finalnu verziju?
Drugo ako slucajno sad i stavim 10 preko W7 ultimate da li mi se sve brise ili ne(ja mislim da ne ali ajde pametnije da pitam) a da i da li mi se brisu lozinke i username iz FF?
Da li ima neki crack ili traje kao i W7 30 dana ili kako sad to ide sa 10-kom?
Hvala na odgovoru(ako ga bude bilo)

Prilozi

• chrome_bench_forum_adblock.JPG
    chrome_bench_forum_adblock.JPG
    107.7 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Evo 7x HD video i 8 ne moze zakuca na 100%.
Ovo je na 10166...

Screenshot (301).png

Edge je daleko optimizovaniji od Chrome-a, bar tako deluje. Koristim ga uporedo sa Chrome-om, nijedan problem nisam imao.

Nazad
Vrh Dno