Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

en_windows_10_pro_technical_preview_10166_x64_dvd.iso Unknown network error.
Sjajnooooooooooooo

Zna li se oficijelni Change Log za build 10166 ? Nešto nisam video da su se potrudili da ga predstave, sem što su rekli da je ispravljena još gomila bugova...

Jel ima mogucnost, da imam tile-ove po homescreenu, i taskbar dole.. Dakle da obicne ikonice tipa precica za neku igru, bude u vidu tile-a na desktopu, da nemam klasican recycle bin, klasicnu my computer ikonicu, vec da je sve u tile-ovima, ali da se zadrzi i taskbar dole..

Jel ima mogucnost, da imam tile-ove po homescreenu, i taskbar dole.. Dakle da obicne ikonice tipa precica za neku igru, bude u vidu tile-a na desktopu, da nemam klasican recycle bin, klasicnu my computer ikonicu, vec da je sve u tile-ovima, ali da se zadrzi i taskbar dole..

Pa sad jedino da koristis u tablet mod pa ti je start preko celog ekrana. Na desktopu ne mozes da imas live tiles .

I da u tablet modu skrolovanje tileova je kao na WP gore dole ;)

10166 primetno brze otvaranje prozora i reakcija start menija i to dosta brze ... Dok recimo budjavi Excel 2013 trebaju 10 sekundi :-/

Poslednja izmena:
Da li biti insajder i dobiti free windows 10 ili se nadati kreku??:D

Dobro je ostaju AMD 15.7 drajveri...

Najvaznije je kako ce da se cuje alice in chains :)
sa zvukom su haos pravili do sad :)

Ne, 15.20.1046-150622a-186192C

Screenshot (306).png

Isti kao juce sa 162...

Screenshot (302).png

Poslednja izmena:
Na 10166 kao i na 10162 mi trazi password na local account(ustvari ne trazi ali iskace prozorce) nakon par sekundi udje u windows , desava li se jos nekom ovo?

Meni.
A i opcija za insajdera mi je siva i nedostupna.:(

Pitao sam zato što sam probao da instaliram 15.7 na čisto posle DDU ali je ispalo sa bednim CCC, skoro ništa u njemu. Posle sam vratio Omegu, updejtovao preko CCC pa opet instalirao 15.7 preko toga ali je ostao ovaj što sam napisao.
Zato sto ti ne ocita drajvere, to se resava sa windows 8 compatibility mod.
Kod instalacije idi custom, ne express i videces da ih nema na listi.

btw jel moze ovaj fancy kalendar da se sihronizuje sa android kalendarom ?
ako moze kako ?
tipa alarmi za odredjene datume i to...

Vrh Dno