Jel ima mogucnost, da imam tile-ove po homescreenu, i taskbar dole.. Dakle da obicne ikonice tipa precica za neku igru, bude u vidu tile-a na desktopu, da nemam klasican recycle bin, klasicnu my computer ikonicu, vec da je sve u tile-ovima, ali da se zadrzi i taskbar dole..
Da li biti insajder i dobiti free windows 10 ili se nadati kreku??![]()
Je l' ti ovo Driver Package version: Driver Packaging Version 15.20-150602a-184226EDobro je ostaju AMD 15.7 drajveri...
Pitao sam zato što sam probao da instaliram 15.7 na čisto posle DDU ali je ispalo sa bednim CCC, skoro ništa u njemu. Posle sam vratio Omegu, updejtovao preko CCC pa opet instalirao 15.7 preko toga ali je ostao ovaj što sam napisao.Ne, 15.20.1046-150622a-186192C
Pogledajte prilog 174599
Isti kao juce sa 162...
Pogledajte prilog 174600
To sam video na laptopu kod mene na 10162...Na 10166 kao i na 10162 mi trazi password na local account(ustvari ne trazi ali iskace prozorce) nakon par sekundi udje u windows , desava li se jos nekom ovo?
Meni je tako radilo sa svim verzijama.Na 10166 kao i na 10162 mi trazi password na local account(ustvari ne trazi ali iskace prozorce) nakon par sekundi udje u windows , desava li se jos nekom ovo?
Meni je tako radilo sa svim verzijama.
Zato sto ti ne ocita drajvere, to se resava sa windows 8 compatibility mod.Pitao sam zato što sam probao da instaliram 15.7 na čisto posle DDU ali je ispalo sa bednim CCC, skoro ništa u njemu. Posle sam vratio Omegu, updejtovao preko CCC pa opet instalirao 15.7 preko toga ali je ostao ovaj što sam napisao.
Da video sam, nego onda treba manuelno da se instaliraju drajveri samo ?Zato sto ti ne ocita drajvere, to se resava sa windows 8 compatibility mod.
Kod instalacije idi custom, ne express i videces da ih nema na listi.
Da moze i tako, samo oni nisu ocitani.Da video sam, nego onda treba manuelno da se instaliraju drajveri samo ?
Pa bilo je vreme !problem sa zvookom reshen, ovaj do sad je najbolji bild.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari