Ooooo fala Boguel ima neki leak drajverA ili beta?
Ima ali ne za desetku http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400692
Ooooo fala Boguel ima neki leak drajverA ili beta?
To postoji jos od XPa (podrska ispod haube), samo je bila potrebna aplikacija.Kako ne vidis? Probaj alt+tab znas kako je do jaja :-D
Ako ne valja 8ica ne valja ni 10ka (posto su promene samo kozmeticke), 7ica i XP imaju problema koji se vuku decenijama onda kad kazes da ne valja jedan to znaci da generalno ne valja ni jedan. Moracu da predjem ako mi tako kazu (poslovno) a privatno naravno da necu, cak se mislim da izbacim kompjuter potpuno jer za multimediju i informisanje desktop/laptop odavno nije neophodan!Tačno, tema je Windows 10 a ne "Šta mislite, da li Windows OS generalno ne valja". Na tvoju sreću, nećeš morati da pređeš na Windows 10 jer Windows 7 ima podršku do 2019. a Windows 8.1 do 2021. ili 2022. godine pa slobodno guraj jedan od ta dva, ako već moraš da koristiš Windows.
Sa druge strane, imaš Linux i Mac OS pa teraj sa njima ako ne igraš video igre.
Koliko vidim, Windows 10 ne donosi mnogo toga revolucionarnog, što je dobro. Jer kad god MS najavi nešto revolucionarno, ispadne neka glupost. Revolucionarno su najavili Vistu pa je bila previše zahtevna za hardver iz tog vremena. Revolucionarno su redizajnirali interfejs i ukinuli Start u Windows 8 pa niko nije hteo da ga koristi iako je imao i ima bolje performanse od Windows 7 i troši malo manje resursa. Hell, dok nije izašao program Classic Shell i njemu slični ni ja nisam hteo da pređem na Windows 8.1.
Sad najavljuju revolucionarni update sistem (rolling release, što bi rekli Linux korisnici) pa se nadam da neće da prođu kao sa Vistom i Windows 8 ako forsirani update krene za zeza sisteme, naročito one koji su već u klimavom stanju.
Za ostalo nemam baš zamerku, bar ono malo što sam probao Windows 10 pre mesec-dva. Još ako povećaju performanse u odnosu na Windows 8.1 biće dobro. Interfejs je OK. Više radnih površina isto mogu da budu od koristi onome ko radi na više projekata odjednom. Oni ModernUI programi se mogu ukloniti iz Starta tako da Windows 10 može u potpunosti da funkcioniše kao desktop OS, što je bilo problematično sa Win 8.1 out-of-box.
I samo da Cortana ne služi sa špijuniranje razgovora kao što je bilo nekih optužbi da je Google to radio sa svojim dodatkom za glasovnu pretragu u Chrome.
Kako ih nema ? pa eve ih! lepo pise win 10...i ja ih skidam.Ima ali ne za desetku http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400692
a koji win do sada nije "trajno razbijen" ako smem da pitam ?
Kako ih nema ? pa eve ih! lepo pise win 10...i ja ih skidam.
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64
To postoji jos od XPa (podrska ispod haube), samo je bila potrebna aplikacija.
Ako ne valja 8ica ne valja ni 10ka (posto su promene samo kozmeticke), 7ica i XP imaju problema koji se vuku decenijama onda kad kazes da ne valja jedan to znaci da generalno ne valja ni jedan. Moracu da predjem ako mi tako kazu (poslovno) a privatno naravno da necu, cak se mislim da izbacim kompjuter potpuno jer za multimediju i informisanje desktop/laptop odavno nije neophodan!
8ica ce biti problematicna zbog KMSa ali svaka 7ica aktivirana DAZom ce normalno da se updateuje.zavisi koje lekiće si koristioi koliko si i ako si redovno ažurirao na svaki mogući apdejt... uostalom, pokušaj sa ilegalnim windowsom da apdejtuješ na win 10 kad izađe rtm
![]()
Nije mi poznato to za DDU? ja sam ove pregazio preko, nisam mogao da se bakcem.ddu (današnja verzija) isključuje automatski update drajvera za ati. instalirao 15.7 i winupdate je kao pokrenuo update amdovih drajvera ali to je trajalo pola sekunde otprilike i prikazo da nema novih verzija, dakle rešeno je to...samo da ja nađem ispravan drajver za realtek da mi prorade bežične sluške, onaj zvanični sa sajta realtekovog nije radio kako treba, dok neki drugi modifikovani su izazivali kreš i restart sistema, vratiću se na zvanične realtekove možda su amdovi drajveri pravili problem...svašta je moguće
Pa da, ali taj noviji ce biti valjda dirktno od AMD?Nemoze da gazi kada nema novih na windows update kada izadje noviji pregazice!
Бар 90% кућних корисника уопште не мора да користи windows али немају петљу, знање, комшијиног малог који се у све разуме и сличне разлоге да пређу на бољи ОС.
Pa da, ali taj noviji ce biti valjda dirktno od AMD?
Ne moraju da prave vise za microsoft sad kada ima zvanicna podraska.
Nisam siguran za to oko iskustva ima ovde isto ljudi koji rade uvek upgrade.meni je pisalo u safe modu u današnjoj verzijom ddu-a da će isključiti update preko windows updatea... a što je najjača stvar proradile mi sluške da se na on/off dugme pale po potrebi. ne mogu da verujem, ne moram nove da kupujem.
nego Vuče, ti si najiskusniji ovde što se tiče upgradea sa novim buildovima, da li ćeš nove verzije raditi upgrade ili format/clean install? ja mislim da ću nastaviti upgradepa disk cleanup zasada sve odlično šljaka...
Pa da, ali taj noviji ce biti valjda dirktno od AMD?
Ne moraju da prave vise za microsoft sad kada ima zvanicna podraska.
Одговор је баш у ономе што си цитирао али да не тролујем овде више.Ajde ne troluj. 90% tih korisnika nema nameru da se danima hebe da namesti nešto u Linuxu da mu radi, što mu u Windowsu odmah proradi ili posle 3 klika instalacije drajvera sa pratećeg CDa.
Pa da, na laptopu vidim za nvidiu ne gazi nista, mada nije poslednji drajver.Mislis sada kada je konacno podpisan drajver![]()
Малопре сам стартовао 10 и видим да заузима много више него што је до скоро. Онда нађем неколико криваца. Прво, фолдер RecoveryImage у коме је имиџ верзије 10074 (install.wim) од преко 2 гига. Даље, Users/мојусернаме/AppData/Local/VirtualStore са око 6 гига и на крају Windows/SoftwareDistribution/DeliveryOptimization са скоро 6 гига. Нисам сигуран да сам их раније виђао, сутра ћу да проверим на другом компу. Чини ми се да је до скоро цела партиција заузимала ~15 гига а сада само ово што сам навео.
Nista ne brini ja tu imam u RecoveryImage 11gb, u VirtualStore skoro nista, DeliveryOptimization 71mb.Малопре сам стартовао 10 и видим да заузима много више него што је до скоро. Онда нађем неколико криваца. Прво, фолдер RecoveryImage у коме је имиџ верзије 10074 (install.wim) од преко 2 гига. Даље, Users/мојусернаме/AppData/Local/VirtualStore са око 6 гига и на крају Windows/SoftwareDistribution/DeliveryOptimization са скоро 6 гига. Нисам сигуран да сам их раније виђао, сутра ћу да проверим на другом компу. Чини ми се да је до скоро цела партиција заузимала ~15 гига а сада само ово што сам навео.
Kada sam gazio drajvere nije trazio scaling, bolje sa DDU.vec mi se par x desavalo da mi je mutan text kada drajvere pregazim....jel moram sa ddu svaki put pre instalacije novih i onaj scaling UVEK moram da odradim ?
Pa vrati ti uvek kako je bilo..nema promena.a scaling, shto to UVEK moram bilo sa ddu bilo sa gazejnem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari